Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Mikýřovi se rozpadá aliance pod rukama. Drsnou hádkou kvůli Prágrovi si sám namaloval terč na záda

+ Dalších 6 fotografií

Youtuber Mikýř dosud patřil k nejsilnějším hráčům letošní řady reality show Survivor, přičemž fanoušci ho obdivovali za jeho čestnou hru. Jak se ale ukázalo v posledním díle, nic není tak růžové, jak se mu možná zdálo, a svou upřímností ke svým soukmenovcům si asi udělal terč na zádech právě on. 

Hádka v alianci

Reality show Survivor je plná nečekaných zvratů. Jeden den je někdo šampion, druhý den ale může mít terč na zádech. Zdá se, že s blížícím se finále to začíná mít u svých soukmenovců nahnuté youtuber Martin Mikyska alias Mikýř, protože ti, co byli jeho spojenci, se nyní zřejmě obrátí proti němu.

Jako první na Mikýře ukázala Jana a z jejích slov je patrné, že Mikýřova silná aliance se hroutí jako domeček z karet. "Mně přijde zvláštní tu teď nechávat ty silné hráče, já s tím třeba nesouhlasím, ale já bych chtěla poslat teď Tomáše," vyjádřila svůj názor Jana, která ale zároveň chce jít společně s Nikolou právě po Mikýřovi.

Její rozhodnutí přišlo zvláštní i Pirátovi. "Janka řekla, že chce jít po Tomášovi. Já nevnímám Tomáše jako silného hráče. Tomáš strašně panikaří, což stálo život Týnku," poznamenal pak na kameru známý MMA zápasník. "Já nevím, mně Týnka přišla jako silný hráč, dop*dele. Silný hráč jako kráva," pozastavoval se nad Janinou připomínkou youtuber.

"Já nevím, já třeba považuju jako člena naší aliance Mártyho, a pokud teď vyřadíme Tomáše..." snažil se Janě vysvětlit plán, na kterém se již dříve domluvili. "Ty považuješ za člena aliance Mártyho? Proč?" vztekala se Jana, která podotkla, že Martinu Prágrovi nevěřili, na čemž se prý všichni usnesli.


Nečekaná hierarchie

Pirát jí začal oponovat, že domluva byla taková, že jich v alianci bude šest. To, že se vše řídí Mikýřem a Pirátem, se zajídá i Nikole, které přibrání tanečníka jako šestého člena jejich skupiny nesedí do počtu. "Když nás bude šest a Tomáš vyhraje individuální imunitu, tak kdo půjde další? Marty? Jestli ne, tak kdo tedy?" zeptala se ostatních Nikča. "Zajímá mě to, protože chci vědět, na jaké jsem pozici," dodala.

Odpověď, které se jí dostalo, ji rozhodně nepotěšila. "Pro mě jsi pod Pirátem stejně tak, jako já jsem pod Jančou pro tebe," odpověděl jí Mikyska. "Pro mě tím, že jsme spolu s Mártym začínali, tak pro mě třeba jsi pod Mártym," dodal, čímž si Nikolu zřejmě naprosto poštval proti sobě. "V naší alianci jsme já s Jančou úplně dole i před Mártym, se kterým vlastně v kmeni strávili míň času než s námi, tak to mě vyloženě na*ralo. Na to asi nemám jiné slovo," řekla pak vytočená Nikola soukromě na kameru.

"My jsme počítali s tím, že Márty s námi půjde na šestku, ale já jsem nepočítala s tím, že Márty, kterého znáte osmnáct dní, je v hierarchii nad námi v tom našem uskupení," vpálila Mikýřovi Jana. Hádka, která se v Mikýřově dosud silné alianci rozpoutala, dost možná nebude mít pro youtubera zrovna šťastnou dohru. Jak tohle nakonec dopadne, se budeme muset nechat překvapit.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy