Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Legendární Alexis z Dynastie je v devadesáti letech jako neřízená střela. Krok s ní sotva udržela i Hanka Vagnerová

+ Dalších 8 fotografií

Řadě lidí neušla informace, že legendární Joan Collins (90) byla v Čechách. Herečka, kterou většina zná coby mrchu Alexis z Dynastie, u nás natáčela nový krimifilm Vražda mezi přáteli. V připravovaném snímku dostala jednu z hlavních rolí i česká kráska Hana Vagnerová (41). Ta redakci eXtra.cz prozradila, jak se slavná Britka chovala na place.

Joan Collins, která za pár dnů oslaví 91. narozeniny, se rozhodně do důchodu nechystá. Svůj nový film natáčela tentokrát u nás v ČR, bylo to na Vysočině. Na place se kromě jiných herců setkala s talentovanou herečkou Hanou Vagnerovou. Jak představitelka Alexis ze seriálu Dynastie na Vagnerovou působila?

"Bylo to úžasné. Joan Collins je ještě větší ikona, než jsem si myslela, že je. Je to prostě neuvěřitelná paní, která ve svých letech má víc energie než všichni okolo ní. Dáma, která přijde v podpatcích, umí texty všech, je sarkastická, má humor a výrazně mladšího manžela," prozradila herečka redakci eXtra.cz, která ji vyzpovídala během otvíračky asijské restaurace SaSaZu Oldtown. Dále doplnila, že přiletěla svým private jetem. V ten moment si prý Hanka Vagnerová řekla: "Tak takhle bych asi chtěla dopadnout."

Na selfie s Alexis nedošlo

Ačkoli se chtěla Hanka s britskou hvězdou vyfotit, respekt jí to nedovolil. "Pořád jsem si říkala, jak se s ní vyfotím, a pak jsem měla tak velký respekt, že jsem to neudělala. Samozřejmě mě to ale mrzí." Nakonec však přece jen něco od Collins má.

"Každý jsme od ní dostali knížku s věnováním. Je to úplně neuvěřitelný, protože to začíná tím, že je to její devatenáctá kniha. Cítím se tak, že skutečně ve svém životě nic nedělám," zavtipkovala. Ačkoli je Hana mnohdy neřízená střela, která chvíli nepostojí, ve srovnání s Joan Collins je prý úplný žabař.

A na čem dalším nyní aktuálně česká Julia Roberts pracuje? "Dotočila jsem minisérii Studna a teď mě čeká projekt v Itálii, kde mám menší roli," řekla a dodala, že ji ještě od půlky srpna čeká práce na česko-slovenském filmu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy