Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

FOTO UVNITŘ: Jak vaří Iva (18) z Výměny? Tohle vykouzlila svému Marianovi (46)

FOTO UVNITŘ: Jak vaří Iva (18) z Výměny? Tohle vykouzlila svému Marianovi (46)
Zdroj: Facebook
+ Dalších 12 fotografií
výměna manželek
Když se ukázala v nováckém díle Výměny manželek, mnozí diváci na ní nenechali niť suchou... Dnes už dvojnásobná maminka Iva (18) je zcela jinou ženou, než tomu bylo v hodně kontroverzním díle divácky oblíbeného pořadu. Šla hodně do sebe. Nejenže vychovává vzorně své dvě dcery, ale stala se z ní výborná žena v domácnosti. Její manžel Marian (46) si je jistý, že mnoho mužů mu může jen závidět. Iva se navíc teď pochlubila, čím si získává pozornost svého věkově rozdílného muže.

Když v domácnosti Ivy a Mariana dojde k tomu, co bude k obědu, mladá maminka popadne zástěru a začne u plotny doslova kouzlit. Teď se pochlubila svým gastronomickým výtvorem v podobě bramborového knedlíku s uzeným masem a špenátem. Její manžel Marian se musel olizovat i za ušima. Přitom ještě před pár měsíci Iva sklízela velkou kritiku za to, že není ženou do domácnosti.

Když se objevila mladá maminka ve Výměně manželek, starala se se svým manželem o dvouletou dceru Dominiku. A to, co tehdy zabraly kamery pořadu, mnoho lidí nenechalo chladnými. Iva tehdy ještě neměla moc zkušeností s tím, jak vytvořit skvělou atmosféru domova, a od lidí zejména na internetu si vyslechla pořádnou kritiku. Jenže to se jako mávnutím kouzelného proutku změnilo.

"Iva je skvělá žena. Stará se nejen perfektně o naše obě dcery, ale naučila se i výborně vařit," pyšnil se pro eXtra.cz Marian, který si kulinářské umění své ženy nemůže vynachválit. Je evidentní, že v manželství věkově vzdáleného páru došlo k zásadním změnám a Iva s Marianem všem zlým jazykům, kteří věštili brzký krach jejich manželství, aktuálně vytřeli zrak.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy