Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Těchto 5 chyb se skrývá ve filmu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka. Všimli jste si jich?

Těchto 5 chyb se skrývá ve filmu Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka. Všimli jste si jich?
Zdroj: csfd
chyby
Film vychází z populárního televizního seriálu Okresní přebor. Jak sám název naznačuje, ve filmu se objeví legendami opředená postava trenéra s licencí - Josefa Hnátka. Protože v samotném seriálu se tento muž vyskytoval pouze jako popel rozprášený na houslickém hřišti, rozhodli se tvůrci, že ho divákům představí i ve své živoucí podobě. Pepika sice představili, ve filmu ale nasekali i pár viditelných chyb.

Pro legendárního Pepika Hnátka je fotbal víc než život. Ve snímku ho ztvárnil Miroslav Krobot a na svůj výkon může být náležitě pyšný, diváci film milují a na serveru ČSFD získal hodnocení 74%. Možná to bylo i proto, že si nadšení fanoušci Okresního přeboru nevšimli chyb, kterých se ve snímku tvůrci dopustili. Všimli jste si jich?

1) Ve filmu je zmíněno, že 270. pražské derby mezi Spartou a Slávií vyhrála Slavia 4:1. Ve skutečnosti však vyhrála Sparta 1:0.

2) Ačkoliv je film situován do doby před rokem 2010, objevuje se v něm vůz Škoda Citigo, který se na trh dostal až v roce 2011.

3) O přestávce nařídí trenér kapitánovi, ať předá kapitánskou pásku jinému hráči. To však pravidla neumožňují. Změna je možná jen při střídání.

4) V zápase s Kostomlaty nastupuje za hostující tým 13 hráčů, za domácí Slavoj pak hráčů pouze 10.

5) V 82. minutě filmu, kdy dívka od cirkusu čistí labuť a přechází k druhé, má labuť oblepený krk. V dalším záběru je však její krk již v pořádku.

Tak co? Všimli jste si těchto chyb, nebo jste je přehlédli?

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy