Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Barevné tóny pro rok 2019

Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru
Bydlení podle Jonáše
Barevné tóny pro rok 2019
Přidat do stylu

Barevné tóny pro rok 2019

Už víte, jaké barevné tóny v interiéru budou tento rok trendy? Pojďte se s námi inspirovat do několika interiérů a zjistěte spolu s námi, jaké barevné kombinace zvolit.

 

Exotika na prvním místě

Na první příčce se umístila exotická, zajímavá a nevšední barva Flamingo. Nádherná plameňáková barva se na první příčku umístila velice rychle, je výrazná, živá a velmi inspirativní. Nádherně se hodí do moderního interiéru a vzhledem k její extravaganci vdechne vašemu domovu nový impuls do života.

Pokud jste zastánci jemnějších a pastelovějších tónů, letos si můžete vybírat! Povoleny jsou kombinace výrazných a jemných odstínů plameňákové barvy. Nádherně podtrhnou celý interiér a zároveň sjednotí a zjemní.

 

Kořeněný med hned v závěsu

Další v pořadí je přírodní tón s přízviskem kořeněného medu. Na první pohled klasický odstín si rázem zalíbíte. Stačí správná kombinace nábytku a doplňků a máte vyhráno! Jedná se totiž o přírodní tón, který se řadí mezi odstíny karamelu a moka kávy. Patří mezi teplé a decentní barvy, tento univerzální odstín dokáže v interiéru zázraky. Ve správných kombinacích v interiéru působí uklidňujícím dojmem a přispívá k pocitu útulnosti. Kombinujte syté a jemné odstíny! Inspirujte se!

 

Ani modrá nezůstává pozadu!

Ani modrá tento rok nezůstane pozadu. Odstín roku 2019 je Blueprint a inspiruje především interiérový design. Modrá působí na lidskou psychiku uklidňujícím dojmem a symbolizuje důvěru, uvolňuje napětí a pomůže vám relaxovat. Její odstíny jsou zkrátka famózní a Blueprint je velkým favoritem, zrovna tak, jak tomu bylo u Kleinovy modré. Jak ale s tímto odstínem pracovat v interiéru? Nejžádanější je v ložnici, nově ji ale nepřehlédneme ani v obývacím pokoji v kombinaci třeba už s výše zmíněným odstínem kořeněného medu. Společně vyjadřují stabilitu, sebevědomí a pozitivní energii. Jak se vám líbí?

 

Kam dál?

Bydlení podle Jonáše

Dřevo v hlavní roli



Diskuze

Články

 

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Nádherný malý byt se skleněnou příčkou

 

Romantický obrázek s kapradím

Jak vytvořit obrázek z kapradí

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)