Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Útulná atmosféra v interiéru díky textilu!

Skandinávská koupelna
Útulná atmosféra v interiéru díky textilu!
Přidat do stylu
Cena: 799,- Kč
Styl&Interier

Útulná atmosféra v interiéru díky textilu!

Jak ještě více zútulnit váš byt? Jde to jednoduše! Velkou roli v tom hrají v zásadě malé doplňky. Ať už se jedná o obývací pokoj, dětský pokoj, či kuchyni, dopřejte jim kouzelnou atmosféru. A ta tkví v textilu!

Jednoduchý, malý nábytek v podobě taburetu, pufu nebo stoličky, dodá vašemu interiéru šmrnc! Taburet má mnoho podob, může být pletený, dřevěný s potahem, látkový, kožený či tyto materiály kombinovat. Je to opravdu jedinečný interiérový doplněk, který je esteticky zajímavý, ale hlavně praktický.

Jak ho správně využít? Podívejte se spolu s námi, jak jej zařadit do interiéru. Klasický taburet je díky své velikosti konferenčního stolku takřka trendem skandinávských interiérů. Kombinujte velikosti, styly a strukturu, propojte a nechte vdechnout vašemu obývacímu pokoji atypičnost. Pletené pufy nebo trojnožky mohou zastávat i funkci nočního stolku, skladného sedacího místa, či stoličky v dětském pokojíčku.

Chcete rozzářit interiér a dodat mu šmrnc?

Působí vaše sedací souprava prázdně a neútulně? Rozhodně vám nesmí chybět pestrobarevné a pastelové polštáře se zajímavým vzorem. My je pro vás máme hned v několika velikostech, tvarech a provedeních. Polštáře totiž dokáží zázraky!

Polštáře dokáží v okamžiku změnit atmosféru v obývacím pokoji, ložnici i dětském pokojíčku. Dodají měkkost a pohodlí, zatímco barvy a vzory dotvoří atmosféru a váš osobitý styl. Polštáře dělají zázraky. Jsou malé, velké a jednoduché. Jejich obměnou dotvoříte váš domov podle aktuální nálady či ročního období.

Kam dál?

Bydlení podle Jonáše

Bydlení podle Olivie



Diskuze

Články

 

Anglické barevné kombinace

Jak kombinovat barvy v interiéru

 

Anglický venkov

Nechte se inspirovat anglickým venkovem.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)