Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Televize Nova to na jaře 2019 rozjede ve velkém: Drsné reality show i nečekaná novinka

Televize Nova to na jaře 2019 rozjede ve velkém: Drsné reality show i nečekaná novinka
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 63 fotografií
Nova 2018
Televize Nova odhalila programové schéma na rok 2019. Kromě tradičních reality show jako Výměna manželek, Malé lásky nebo MasterChef se objeví jedna novinka. Od února obsadí páteční večery seriál Kameňák.

Soboty Novy budou patřit filmům včetně sérií Piráti z Karibiku nebo Rychle a zběsile, neděle jsou vyhrazeny pěvecké soutěži The Voice Česko Slovensko O talentech tentokrát rozhodnou Vojtěch Dyk, Josef Vojtek (53), Jana Kirschner a raper Kali, moderovat budou zpěvačky Tereza Kerndlová (32) a Mária Čírová.

Podobně jako filmová série, také televizní Kameňák slibuje podívanou založenou na anekdotách. V hlavních rolích představí Václava Vydru, Pavla Kikinčuka, Martina Dejdara, Veroniku Žilkovou, Alici Bendovou či Oldřicha Navrátila. Obyvatelé Kameňákova se pokusí uspět v celorepublikové soutěži Pozitivní město roku, což slovy tvůrců „přinese řadu humorných situací“.

Ve zbylé dny se Nova přidrží ustáleného modelu. V pondělí pokračuje novými díly s hereckými posilami krimiseriál Specialisté, úterky a čtvrtky zůstávají ve znamení Ordinace v růžové zahradě 2, středy opět obstará reality show Výměna manželek, po níž následuje kuchařské klání MasterChef Česko

Také do budoucna stanice připravuje pokračování již zavedených titulů. Patří k nim dokumentární série z porodnice Malé lásky a z ženské věznice Holky pod zámkem i osm nových případů kriminálního seriálu Policie Modrava, s nímž se vrátí herci Soňa Norisová, Jaroslav Satoranský či Filip Tomsa.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy