Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Carda Retarda z Tele Tele slaví narozeniny: Už má konečně chlapa?!

Carda Retarda z Tele Tele slaví narozeniny: Už má konečně chlapa?!
Zdroj: TV Nova/Profimedia.cz
+ Dalších 7 fotografií
Všechno nejlepší
Kdo si myslel, že s koncem Tele Tele se ocitl za zenitem i bavič Josef Carda (63), setsakramentsky se spletl. Dnešní oslavenec má práce nad hlavu a do důchodu se zdaleka nechystá. Jak oslaví jubileum? Když mu redakce eXtra.cz blahopřála, říkal, že se chystá slavit jako za socialismu! Dostane k narozeninám konečně chlapa?

Slaví třiašedesátiny a na Tele Tele vzpomíná s jiskrou v očích. Ale koncem satirického pořadu, který se naposledy vysílal před patnácti lety, to pro Josefa Cardu (63) teprve začalo. Sympatický bavič, kterému Suchánek s Genzerem přezdívali na obrazovkách "retarda", je zavalen prací.

Nezastaví se dokonce ani v den svých narozenin. „Budu to slavit, jak se říkalo a taky dělalo za socialismu, prací. Mám dnes představení Garderobiér v divadle Bez zábradlí s Karlem Heřmánkem. Je to docela náročná hra, tak snad to klapne,“ řekl eXtra.cz Carda.

Narozeniny tak zapije dodatečně. „Větší oslavu v těchto dnech určitě neplánuju, mám toho na krku hodně. Ale za takových čtrnáct dní bych rád něco uspořádal,“ řekl vysmátý herec.

Chlapa k nim ale nedostane. Těžko říct, jak legendární hláška, kterou v Tele Tele ohlašovali jeho příchod, vůbec vznikla. Carda totiž není gay.

Je jisté, že Carda, který v minulosti ulehl do postele i s Halinou Pawlowskou (63), má v životě ještě velké plány. Držíme palce, ať se mu podaří všechny naplnit!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy