Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

VÍKENDOVÝ HOROSKOP: Vodnář zažije milování ve trojce, Rybám zavaří falešní kamarádi

Čeká nás máj. Zamilujete se?
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
VÍKENDOVÝ HOROSKOP
Je tady víkend! Někteří zrozenci budou mít tak trochu rozhazovačnou náladu. Jen by si měli dát pozor, ať se o víkendu nezhrozí při pohledu na své bankovní konto. Možná taky nešťastnou náhodou šlápnete do vosího hnízda a dramatický vývoj událostí vyvolá nebezpečný uragán. Ale…Co tě nezabije, to tě posílí! Většina však stále zkoumá své možnosti. A co vaše znamení zvěrokruhu? Jaký víkend prožijete podle hvězd?

BERAN (21. 3. - 20. 4.) Milí Berani, na začátku víkendu bude gradovat atmosféra v mezilidských vztazích. Jste podráždění a stačí málo, abyste své blízké setřeli nějakým nevybíravým slovem. Následně je vám sice líto, že jste se jich dotkli na citlivém místě, ovšem nechcete dělat první krok k usmíření. Neunáhlujte se v postoji ke stávajícímu partnerovi. Mohli byste mu křivdit. Totéž platí o nevalném mínění k vašemu ctiteli. Co vás čeká v posteli? To se dozvíte ve fotogalerii.

BÝK (21. 4. - 21. 5.) City Býků jsou stále u ledu, ani víkend nic nezmění. Mají totiž pocit, že by jakoukoliv iniciativou v milostném životě jenom plýtvali silami. Navíc máte obavu, jak někdo z rodiny zareaguje na informaci, kterou se jim chystáte sdělit. Nakonec vás odezva příjemně překvapí. Vaše polovička se zlobí. Proč? To se dozvíte ve fotogalerii.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.) Ve vašem vztahu každý fungujete podle sebe a nemáte chuť vycházet vstříc tomu druhému. Výjimečně se kvůli svým touhám necítíte jako sobci. O víkendu se naskytnou zajímavé šance k investicím. Myslete na zadní kolečka a vydělané korunky hned neutrácejte. Teď potřebujete rezervu. Co na drahou polovičku nezkoušejte? To se dozvíte ve fotogalerii.

RAK (22. 6. - 22. 7.) Milí Ráčci, jste uvolnění a působíte přátelským dojmem. Pokud hledáte spřízněnou duši, s blížícím se víkendem se vaše šance zvyšují. Pomoc rodině se aktuálně neomezuje pouze na praktické činnosti. Mnohem důležitější roli bude mít vaše schopnost naslouchat. Pokud se nutně chystáte na nákupy, přizvěte kamarády. Ti vás budou držet při zemi. Co vás čeká při sexu? To se dozvíte ve fotogalerii.

LEV (23. 7. – 22. 8.) Rádi byste své znalosti předali dalším generacím, což se vám o víkendu podaří. Děti jsou výjimečně dobře naladěné a s chutí vyslechnou vaše slova. Vyrazte s blízkými na výlet do krajiny vašeho dětství nebo je pozvěte k sobě do práce. Nadchne je to. Protějšek si zaslouží větší pozornost. V poslední době fungujete jako dva spolubydlící a po dřívější vášni není ani památky. Na jaké lidi si dejte pozor? To se dozvíte ve fotogalerii.

PANNA (23. 8. – 22. 9.) Chvíle strávené s přáteli přinesou veselé rozpoložení. Snaha utopit starosti v kapce alkoholu ovšem může vést k pořádné kocovině, a to nejen fyzické. Nezadané Panny si vyhodí z kopýtka a spíš než rozumem se budou řídit svými rozvášněnými touhami. Čeká vás hodně nezvyklý zážitek. Jaký? To se dozvíte ve fotogalerii.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.) Sex-appeal Vah cloumá během víkendu s nejedním svobodným srdcem. Flirtování a lichotky vám jdou jako po másle a do pečlivě nastražených pastí se lapí vyhlídnuté oběti. Sobotu strávíte s atraktivním protějškem po boku a o ničem jiném nepřemýšlíte. Co se vám hodně povede? To se dozvíte ve fotogalerii.

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.) Štíři, zkuste méně rozebírat to, kdo z vás je z práce víc unavený. Oba za sebou máte náročný den, tak hoďte domácí práce za hlavu. Rádi byste změnili prostředí? Pokud byste se chtěli odstěhovat z města, vesmír je vám nakloněn. Co vás čeká na poli milostném? To se dozvíte ve fotogalerii.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.) Umíte se na život dívat z veselejší stránky a nepřipouštíte si, že se něco nepodařilo. Necháváte budoucnost v rukou osudu a věříte, že to dopadne tak, jak má. Bravo! Díky tomu můžete žít s lehkostí a netrápit se věcmi, které není ve vaší moci změnit. Nebojte se, že byste minuli partnera, kterého máte osudem předurčeného. Je důležité, abyste dělali to, co vás skutečně baví. Co vám o víkendu hrozí? To se dozvíte ve fotogalerii.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.) Milí Kozorozi, upřímnost někdy bolí, ale měli byste si jí vážit. Právě díky ní si nenabijete, když se řítíte do nějakého problému. Sice doma nepanuje nyní nejpřátelštější atmosféra, ale berete všechno právě tak, jak to přichází. Se svým protějškem byste o víkendu neměli vysedávat u televize. Romantická večeře či večerní procházka rutinní partnerství okoření. Jak se vám bude dařit na poli milostném? To se dozvíte ve fotogalerii.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.) Pohodová konstelace u Vodnářů se proměňuje a je třeba začít se podle toho chovat. Pokuste se eliminovat chyby v komunikaci s okolím, zejména rodinou. Pokud špatně nacházíte vhodná slova, pouze naslouchejte. Někdy je to víc než jakákoliv rada. Spřízněná duše je vztahovačnější, a tak se snadno stane, že se strefíte do její Achillovy paty. Mějte po ruce sladkou omluvu. Co vás čeká v sexu? To se dozvíte ve fotogalerii.

RYBY (21. 2. – 20. 3.) V erotice byste chtěli zkusit něco nezvyklého, ale nezbývá vám kapacita na vymýšlení scénáře. Zkuste tomu dát volný průběh. O víkendu se vám podaří zrealizovat všechno, na co jste se dosud neodvážili ani pomyslet. Tak se nebojte a tvořte. Vezměte rodinku na výlet, pobavíte se a zlepšíte vzájemné vztahy. Co vám o víkendu hrozí? To se dozvíte ve fotogalerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy