Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Prochází se s kočárkem po parku jako obyčejná smrtelnice: Poznáte slavnou maminku?

Poznali byste Kate?
Zdroj: Instagram
+ Dalších 6 fotografií
venčení dítěte
Poznali jste vévodkyni Kate? I když je manželka prince Williama členkou královské britské rodiny, nemá problém vyjít mezi obyčejné lidi a vzít s sebou i své děti. Naposledy si jí veřejnost všimla v parku, kam vyrazila na zdravotní procházku.

Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge (37) byla nedávno spatřena, jak se prohání s kočárkem po Kensingtonských zahradách v Londýně. Maminka tří dětí a členka královské rodiny byla oblečena jako běžná maminka do tepláků, botasek a sportovní bundy. Podle toho, že vyrazila s kočárkem, můžeme usuzovat, že na procházku vzala nejmladší princátko Louise.

Lidé, kteří Kate poznali, ji zachytili i u toho, jak malému Louisovi ukazuje labutě plující na jezírku. Dojemné chvíle maminky se synem rozněžnily snad všechny přihlížející. Na snímcích je vidět, že i vévodkyně z Cambridge je především obyčejnou ženou a matkou a nebojí se vzít děti do parku jako běžní rodiče. Britskou královskou rodinu zbožňuje celý svět a vždycky, když se někde objeví rodinná fotografie, fanoušky to nesmírně potěší. O to víc když na ní jsou všichni tři potomci Kate a Williama

Doma na Louise čekali sourozenci Charlotte (3) a princ George (5).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy