Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Na fešáky z Ulice jde jaro: Víme, komu z nich to doma klape a kdo je jak kůl v plotě

Fešáci z Ulice.
Zdroj: TV Nova
+ Dalších 7 fotografií
Fešáci z Ulice
V seriálu Ulice se to poslední dobou hemží sympatickými a pohlednými mladíky. Vybrali jsme pět největších fešáků, kteří v nekonečném seriálu momentálně hrají. Jak to mají tito mladíci v soukromém životě a co momentálně prožívají v seriálu?

Jaroslav Blažek hraje v Ulici barmana Bruna Taubra, který se momentálně zapletl s Janou. Tu hraje pohledná Jana Rytířová, na kterou měl spadeno i Tobiáš.

Mladý herec vystudoval herectví na Pražské konzervatoři a je zadaný.

Tobiáš Sláma je další fešák v podání Vincenta Navrátila (21), který momentálně v seriálu připravuje Rózinu k maturitě. Zatím na tu pravou ještě čeká. Vincent ve skutečném životě prožil románek se Sabinou Rojkovou, nyní je podle všeho sám.

Václav Matějovský (23) alias Miki hraje ajťáka a je součástí dalšího milostného trojúhelníku. V něm soupeří se svým kamarádem Jirkou Hložánkem o srdce mladé učitelky Magdy, kterou hraje Veronika Čermák Macková V reálném životě si Vašek soukromí dost střeží. Naposledy se objevila informace z loňského prosince, že se zamiloval do soutěžící poslední řady reality show Robinsonův ostrov Katky Koubové

Jirka Hložánek v podání Ondřeje Havla také hraje “ajťáka.” Je synem bývalého starosty Hložánka a také by rád uspěl u sympatické Magdy. Ondra je ve skutečném životě zamilovaný do krásné blondýnky Adély Marouškové.

Jakub Štáfek, který hraje v Ulici Matěje Jordána, je v projektu už od začátku a po více vztahových peripetiích nyní zakotvil u zákeřné Áji, která momentálně dělá zle rodině Nyklových, do jejichž pekárny posílá jednu kontrolu za druhou. To v reálném životě je nyní pravděpodobně sám. Do loňského května tvořil pár s herečkou Monikou Timkovou

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy