Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

BOJ O ŽIVOT Věry Bílé (64)! Romskou zpěvačku ve velmi vážném stavu odvezli do nemocnice

BOJ O ŽIVOT Věry Bílé (64)! Romskou zpěvačku ve velmi vážném stavu odvezli do nemocnice
Zdroj: YouTube
+ Dalších 12 fotografií
KOLAPS
Zpěvačka Věra Bílá (64), která se svým hlasem uspěla i v zahraničí, je v ohrožení života! Z rokycanské ubytovny, kde žila, ji včera odvezla záchranka do špitálu. Podle prvních informací má legendární zpěvačka problémy s dýcháním.

Umělkyně má těžkou cukrovku, slabé srdce a trpí lupénkou. K tomu je silná kuřačka, takže mívá problémy s dýcháním. Věra Bílá ještě nedávno plánovala návrat na pódia, to se teď ale odkládá.

Informaci webu Blesk.cz později potvrdily další zdroje. „Pacientku jsme v pondělí v jedenáct hodin večer převáželi v akutním stavu na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Plzni,“ informovala web eXtra.cz mluvčí rokycanských záchranářů Mária Svobodová.

„Před dvěma dny jsem s ní mluvil. To byla plná optimismu. Pak mi nezvedala telefon. Jsem na cestě do nemocnice,“ uvedl pro eXtra.cz manažer zpěvčky Robert Horváth.

„Slyšel jsem, že stav Věry je bohužel kritický. Modlím se za ni. Že se zruší koncerty, to je teď druhořadé. Hlavní je, aby se z toho Věrka dostala a byla v pořádku,“ řekl nám Milan Kroka z Kale, který spolu s Honzou Bendigem brzy plánoval Bílou vrátit na pódia.

Romská legenda Věra Bílá svým zdravotním problémům podlehla. Zpěvačka v nemocnici v 64 letech zemřela.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy