Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Přítel Viki Genzerové usmrtil dívku (†18) na Orlíku: Teď dělá jednatele u Lindy Finkové a ODŠKODNĚNÍ NEPLATÍ

Christoph Steinert na uložený trest kašle.
Zdroj: facebook
+ Dalších 9 fotografií
SKÚTR NA ORLÍKU
Christoph Steinert, dvaadvacetiletý mladík, v červenci 2017 usmrtil skútrem osmnáctiletou dívku na Orlické přehradě. Pozůstalým rodičům musí zaplatit odškodnění 1,4 milionu. Z této částky však neviděli dodnes ještě ani korunu. Christoph chodí s dcerou Richarda Genzera a Lindy Finkové, v jejíž firmě dokonce plní funkci jednatele.

Christoph v létě 2017 narazil na nádrži Orlík na vodním skútru do pramice a usmrtil osmnáctiletou Simonu, která se na pramici projížděla se svým přítelem. Soud ho za usmrcení z nedbalosti potrestal tříletou podmínkou a osmiletým zákazem řízení plavidel.

Zároveň měl zaplatil rodičům dívky 1,4 milionu korun jako nemajetkovou újmu. Proti tomuto rozhodnutí se tehdy dvacetiletý Christoph odvolal. Dodnes rodiče Simony z této částky neviděli ani korunu, a tak právník Simoniny matky Šárky Jarolímkové podal návrh na exekuci. O posunu v případu informuje web idnes.cz

Christoph se dnes už odmítá o nehodě bavit a dál neplatí pohledávky. V době, kdy se nehoda udála, chodil s dcerou Lindy Finkové a Richarda Genzera (52), pohlednou Viktorií.

S tou tvoří pár dodnes a také zastává ještě další funkci v rodině Lindy Finkové. Bývalá žena Richarda Genzera vlastní firmu Rimedio delta, s.r.o., jejímž jednatelem je právě Christoph. Proč tedy zatím nic neplatí?

"Splácení začne, zatím je to student. On se mi stará o firmu, až začne vydělávat, všechno začne splácet," řekla pro eXtra.cz Linda Finková a dodala, že je Christoph z celé situace nešťastný a až to bude trochu jen možné, své pohledávky vůči pozůstalé rodině začne plnit.

SLEDUJTE WEB EXTRA.CZ, PŘINESEME CELÉ VYJÁDŘENÍ LINDY FINKOVÉ K TRAGÉDII NA ORLÍKU.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy