Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

První dny Terezy Hlůškové po vyřčení rozsudku: Je zlomená, s nikým nemluví a drží hladovku!

První dny Terezy Hlůškové po vyřčení rozsudku: Je zlomená, s nikým nemluví a drží hladovku!
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 53 fotografií
pašeračka
Když byla Tereza Hlůšková (22) odsouzena za pašování 9 kilogramů heroinu k 8 rokům a 8 měsícům v pákistánském vězení, naprosto ji to zdrtilo. Od soudu odcházela v slzách a ptala se, co udělala. Zdá se, že v rozpoložení, v jakém bylo možné ji vidět, když odcházela od soudu, je i dnes. Podle dostupných informací je naprosto zdrcená.

Vypadá to, že Tereze Hlůškové nastaly skutečně velmi těžké časy. Optimismus, který z ní vyzařoval téměř po celých 14 měsíců strávených v cele, ji opustil. Pašeračka nyní neustále pláče a jakákoliv komunikace s ní je na bodu mrazu.

Podle informací serveru blesk.cz Tereza od návratu do vězení vůbec nic nejí a nekomunikuje se svými spoluvězeňkyněmi, které pro ni dříve byly oporou. Ty se prý snaží s ní navazovat rozhovory a její náladu zlepšit, podle dozorců to ale nemá smysl. Tereza je jen tělo bez duše.

Poslední dva dny se k hladovce a mlčení údajně přidal i ustavičný pláč, který odsouzená pašeračka nemůže zastavit. Právník ji při odchodu od soudu uklidňoval, že nic není definitivní a mohou podat odvolání, to samé má ale v plánu i státní zástupce, který se k tomu chystá, protože trest pro Terezu je podle něj nízký.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy