Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Blamáž Leaving Neverland: Dokument o Michaelu Jacksonovi obsahuje spoustu lží!

Michael Jackson a jeho oběti James Safechuck a Wade Robson
Zdroj: reprofoto HBO
+ Dalších 25 fotografií
senzace
Dokument Leaving Neverland, který popisuje zrůdnosti, jež Michael Jackson prováděl Wadeu Robsonovi a Jamesi Safechuckovi v době, kdy byli ještě malými chlapci, vyvolal spoustu ohlasů. Odpůrci krále popu tvrdí, že konečně někdo ukázal, jaký skutečně byl. Fanoušci si však nenechali nic líbit a našli ve snímku spoustu lží. Víme, jaké to jsou!

Některé záběry z dokumentu Leaving Neverland byly prokázány jako lživé. I proto byl snímek ve Velké Británii o 45 minut zkrácen a lži byly vystřiženy. Víte, o jaké konkrétní pasáže se jedná? Zdá se, že důvěra ve Wadea Robsona a Jamese Safechucka klesá obrovskou rychlostí.

James Safechuck v dokumentu uvedl, že v roce 1987 strávil Díkůvzdání u Jacksona doma. Michael Jackson v té době ale v rámci turné Bad koncertoval v Austrálii.

Matka Safechucka prohlásila, že když se v roce 2009 dozvěděla o Jacksonově smrti, byla nadšená, protože už nemohl ubližovat dětem. To ale nekoresponduje s výpovědí jejího syna, který uvedl, že si zneužívání ze strany zpěváka uvědomil až v roce 2014 a tudíž se s ním do té doby nikomu nesvěřil.

Chlapci měli být s Jacksonem "oddáni" a jejich líbánky se měly odehrát v roce 1988 v Disneylandu v Paříži. To je ale nesmysl, zábavní park byl totiž otevřen až v roce 1992.

Safechuck měl od Jacksona dostat jako dárek bič z filmu Indiana Jones a původní bundu z videoklipu k písni Thriller. To ale nebylo možné, jelikož bič ze snímku byl roku 1990 věnován Institutu archeologie v Londýně, bundu z videoklipu pak prodal v aukci Michaelův kostymér Michael Bush, kupující za ni dal neuvěřitelných 1,8 milionů dolarů.

Jackson se měl podle dokumentu snažit Jamese Safechucka oddělit od rodičů a mít ho jen pro sebe. Dokazovat to mělo video, kde mu přeje k narozeninám, z něj ovšem byla vystřižena pasáž, kde Jamesovi říká, aby trávil s rodiči více času a byl jim vděčný za to, že mu dali život.

Wade Robson tvrdí, že byl Michaelem Jacksonem na večeři donucen, aby u soudu v roce 2005 svědčil v jeho prospěch. To však vyvrátil Taj Jackson, který byl na večeři přítomen také a potvrdil, že se odehrála až poté, co Robson svědčil.

Na závěr dokumentu můžeme vidět Robsona pálit věci, kterými mu Jackson platil za jeho údajné sexuální služby. Aukční síň Julien's ale potvrdila, že Robson spoustu věcí prodal, protože potřeboval peníze. Nepřál si sice uvádět svoje jméno, to by ale bylo v rozporu se zásadami společnosti, a tak bylo vše prodáno jako kolekce Wadea Robsona.

Věříte mužům z dokumentu Leaving Neverland, nebo jste vždy stáli na straně Michaela Jacksona? Fanoušci krále popu se snaží přijít i na další nepravdivé informace, které byly ve filmu uvedeny.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy