Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tak nějak na Rokytku: Pan Milan tentokrát hypnotizoval víno na oslavě Podhůrského

Tak nějak na Rokytku: Pan Milan tentokrát hypnotizoval víno na oslavě Podhůrského
Zdroj: Facebook, Showpix
+ Dalších 39 fotografií
zemanův opilec
Novinář Milan Rokytka, který před více než rokem zkolaboval ve volebním štábu prezidenta Miloše Zemana (74), znovu úřaduje. Tehdy se hlasitě mluvilo o tom, že za kolapsem stálo nadměrné množství alkoholu. Ačkoliv to Rokytka popíral, nelze popřít, že má k alkoholickým nápojům blízko. Potvrdil to i na pondělní oslavě šedesátin Zdeňka Podhůrského, kde se láskyplně věnoval lahvím vína.

Milan Rokytka znovu oblékl svůj plášť superpijana a vypravil se na neskromný mejdan. Novinář, kterého vloni v lednu odvážela z volebního štábu Miloše Zemana záchranka, se dobře bavil na pondělní oslavě narozenin Zdeňka Podhůrského

Skandál se snažil Rokytka mírnit tvrzením, že mu kdosi otrávil pití, mluvilo se však o tom, že to přehnal s alkoholem. V sále bylo tehdy fyzicky napadeno několik "nespřátelených" novinářů, největší útočník Karel Slezák, který podle svých slov jen bránil Rokytku, měsíc nato zemřel.

Na narozeninovém večírku Podhůrského hleděl Rokytka několik minut zasněně na láhve vína. Evidentně si nebyl jistý, kterou zvolit a vypít. Není však pochyb, že nakonec vybral a na lahodném alkoholickém nápoji si náležitě pochutnal.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy