Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

HRŮZNÝ OSUD Anny Nicole Smith: Vzala si miliardáře (†89), pohřbila syna, a pak se udusila zvratky!

HRŮZNÝ OSUD Anny Nicole Smith: Vzala si miliardáře (†89), pohřbila syna, a pak se udusila zvratky!
Zdroj: archiv
+ Dalších 26 fotografií
FILM
Anna Nicole Smith (†39) nikdy nevěděla, kdy má dost. Možná právě tato špatná vlastnost ji dohnala až do hrobu. V jednu chvíli měla sexbomba všechno. Slávu, pozornost, peníze a šťastnou rodinu. Jenomže stačilo pár okamžiků a její život se úplně převrátil vzhůru nohama...

Anna Nicole Smith měla již od mala velký sen. Chtěla se stát slavnou a byla schopna pro to udělat cokoliv. To se jí také podařilo. Bohužel rozmarný život a špatný životní styl si vyžádaly daň nejvyšší.

V roce 1992 se Anna Nicole Smith objevila na titulce pánského časopisu Playboy. Rázem si získala srdce milionu mužů po celém světě. Dobře vyvinutá blondýna, která je navíc zatraceně sexy. Přesně po tomhle prahli všichni chlapi v 90. letech.

Ale Anně to nestačilo a chtěla jít ještě dál. Vzala si ropného magnáta J. Howarda Marshalla, který zemřel rok po svatbě a z Nicol se rázem stala nejznámější zlatokopka. Obzvlášť rodina zesnulého neměla Annu příliš v oblibě.

V roce 2006 pohřbila vlastního syna Daniela (†20), jenž se předávkoval prášky na předpis. S jeho smrtí se nikdy nezvládla vyrovnat a trpěla silnými depresemi. Jen rok nato i ona našla smrt požitím tlumících léků. Předávkovala se v hotelovém pokoji, kde ji našli mrtvou. Podle lékařů se dusila vlastními zvratky a nakonec ji zabil infarkt.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy