Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ivetina chůva Golda po pěti letech promluvila: Rychtář sebral Arturovi mámu!

Golda po pěti letech promluvila.
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 43 fotografií
Zpověď
Téměř jedenáct let byla Ivetě matkou a Arturovi (22) druhou babičkou. Celých pět let se ale Golda k Ivetině smrti nevyjádřila. Až dnes, při příležitosti Ivetina výročí, se vyjádřila pro deník Blesk. Z rozhovoru s ní je cítit, že je vůči vdovci po Ivetě Josefu Rychtářovi plná hořkosti. Nesouhlasí především s tím, že má urnu s Ivetinými ostatky u sebe doma.

Zlata Dvořáková (65) přezdívaná Golda byla dlouhých jedenáct let důležitou součástí Ivetiny rodiny. Starala se o Artura a i zpěvačku vnímala skoro jako svoji dceru. O to víc ji zpráva o Ivetině sebevraždě paralyzovala.

Celých pět let se k tragické události nechtěla vyjadřovat. Až nyní. Na otázku, proč nechodí na Ivetin hrob, odpověděla, že nevidí smysl v chození na hrob, kde není nikdo pochován. "Já v ten den zapálím svíčku raději na kolejích, na konci té její poslední cesty. Ostatně jako každý rok. A udělaly jsme to i s mojí dcerou Bárou i v dubnu před těmi pěti lety," prozradila Golda.

Nejvíce ji trápí, že ani ona, ani Ivetini nejbližší nemohou Ivetě položit květinu nebo zapálit svíčku. "Vždyť takhle nemůže svojí mamince přinést kytičku ani syn Artur. Ani její máma, sestra, bratr, kteří by to rádi udělali. Vzít takhle Ivetu Arturovi, na to nemá právo nikdo," doplnila rozhořčená paní Zlata.

Golda také přiznala, že po Ivetině smrti hodně dlouho nemohla slyšet její písně nebo vidět její fotky. Tak moc ji tato událost zasáhla. "S Ivetou najednou všechno umřelo i ve mně," dodala smutně.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy