Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Divoška slaví: Brooke Shields (54) randila s milencem Lady Di, Jackson s ní chtěl děti

Michael chtěl prý s Brooke adoptovat děti.
Zdroj: archiv
+ Dalších 23 fotografií
Modrá laguna
Brooke Shields (54) je známá nejen jako hvězda filmu Modrá Laguna, kde v pouhých čtrnácti letech pobíhala po pláži nahá, ale je proslavená i jako modelka. Brooke byla vždycky kočka a muži ji milovali. S kým vším byla tato kráska, která dnes slaví 54. narozeniny, spojována?

Nejvíce si ji lidé pamatují jako nevinnou Emmelinu, která se ocitne na opuštěném ostrově Byla to její druhá role a Brooke to rozhodně neměla jednoduché. Podle přání režiséra měla hrát celou dobu nahá, ale to kvůli americkým zákonům neprošlo A tak měla přilepené vlasy k ňadrům a nahé scény za ní zahrála dublérka. I tak se ale musela tulit ke svému hereckému parťákovi, což ve čtrnácti letech není úplně běžné.

Herečka byla vdaná dvakrát. Její první manžel byl slavný tenista André Agassi. S tím se ale rozvedla. Druhou láskou jejího života se stal spisovatel Chris Henchy. Vzali se v roce 2001 a mají spolu dvě dcery.

Mimo ně však byla spojována s řadou zvučných jmen. Například se zpěvákem Georgem Michaelem, J. F. Kennedym mladším, japonským princem Naruhitem a přátelit se měla i s milencem princezny Diany Dodim Al-Fayedem. Nakolik byl tento vztah jen o přátelství, se neví. Dodi zahynul v roce 1997 v Paříži, když ujížděli s Dianou před novináři.

V roce 2009 mluvila herečka naposledy s Michaelem Jacksonem (60). Byli dlouholetí přátelé. Brooke prohlásila, že ji Jackson několikrát žádal o ruku a chtěl s ní adoptovat děti.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy