Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Měl dvě žhavé holky najednou! Pak Adam Mišík odkopl missku a zůstal s touhle kočičkou

Měl dvě žhavé holky najednou! Pak Adam Mišík odkopl missku a zůstal s touhle kočičkou
Zdroj: Instagram, Profimedia.cz, Showpix
+ Dalších 31 fotografií
Žhavá galerie
V posteli Adam Mišíka (22) se holky střídají rychleji než ministři spravedlnosti. Na přelomu roku odkopl dlouholetou přítelkyni Dianu Kratochvílovou (21), pak to chvíli táhl s misskou Denisou Spergerovou (18). Rodačka z Českých Budějovic ale po zpěvákově boku příliš dlouho nezůstala, Mišík má zase nový objev!

Je krásná a stud nemá v popisu práce. To je kočička Daniela Goršková, která už několik měsíců randí s Adamem Mišíkem Zpěvákovi se ale nový vztah dařilo dlouho tajit, dokonce se zdá, že několik dní chodil ještě zároveň s Denisou Spergerovou

"Mišík byl na Nový rok na horách s kamarády, byla tam i Daniela, se kterou tam Adam něco měl. Hned nato vyšlo najevo, že ukončil vztah s Dianou," prozradil eXtra.cz zdroj, který má ke zpěvákovi blízko. Kartami ale ještě zanedlouho zamíchala právě Spergerová, se kterou se Mišík ukazoval ve společnosti.

Současně už ale podle našeho zdroje chodil s Danielou. "Jsou pár, jezdí spolu do zahraničí a tráví spoustu času," tvrdí zdroj.

Nedá se říct, jestli si Adam polepšil, anebo ne. Jak Denisa, tak Daniela jsou totiž krásné slečny, jež se ve světě rozhodně neztratí. Snad spolu budou šťastní a vydrží jim to. Že se Adam dokáže neotáčet se za každou sukní nakonec dokazuje vztah s Kratochvílovou, s níž vydržel dva roky.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy