Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozchod: Anna Polívková vyměnila Michala Kurtiše ze StarDance za hezouna z Muže roku

Rozchod: Anna Polívková vyměnila Michala Kurtiše ze StarDance za hezouna z Muže roku
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 17 fotografií
nová láska
Herečka Anna Polívková (40) dlouhá léta randila s tanečníkem Michalem Kurtišem (29), se kterým tančila v roce 2013 v divácky oblíbené taneční show StarDance. Nyní je všechno jinak a Anna tanečníka vyměnila za o 13 let mladšího Jiřího Matouška (27), který není ve světě šoubyznysu žádným nováčkem.

Herečka Anna Polívková se během natáčení StarDance v roce 2013 zamilovala do tanečníka Michala Kurtiše. S přibývajícími ročníky to vypadá, že StarDance funguje nejenom jako taneční soutěž, ale také jako seznamka.

Michal Kurtiš se do oblíbené herečky okamžitě zakoukal a byla z toho láska jako trám. Ještě před několika měsíci se spekulovalo o tom, jestli náhodou do toho pár konečně už nepraští. Bohužel místo svatby se konal po šesti letech rozchod.

Anna Polívková vyměnila tanečníka za o třináct let mladšího Jiřího Matouška, který se v roce 2012 zúčastnil Muže roku a také se utkal o titul nejhezčího homosexuála. Evidentně to s ním myslí herečka vážně, protože s mladým modelem vyrazila na dovolenou do Mexika. Informaci přinesl deník Aha!

Jiří Matoušek o jejich společné dovolené informoval na sociálních sítích, ale rozhodně se kdoví jak nerozepisoval. "Na cestě kolem Yucatanu," napsal.

V minulosti už StarDance spojila dvojice Jitku Čvančarovou s Petrem Čadkem nebo Marii Doležalovou s Markem Zelinkou. V podzimní řadě StarDance se objeví například Eliškou Bučkovou opuštěný Jakub Vágner, herečka Veronika Kubařová nebo zpěvačka Tonya Graves, tak uvidíme, jestli vykvete nějaká nová taneční láska i letos.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy