Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Borhyová o vztahu s bohatým Řekem: Vídáme se, ale je to moje věc

Lucie Borhyová o vztahu s bohatým Řekem: Vídáme se, ale je to moje věc
Zdroj: Se souhlasem Lucie Borhyové
+ Dalších 7 fotografií
dovolená
Před pár dny se Lucie Borhyová (41) vrátila z dovolené v Řecku, kterou si náramně užila. Část dovolené prožila v hotelu svého expartnera Nika Papadakise (43), s nímž má desetiletého syna Lucase. Jak to tedy mezi rodiči malého chlapce je? Vrátí se Lucie ke krásnému Řekovi? Okouzlující moderátorka TV Nova má zcela jasno.

Oblíbená moderátorka si užila krásný čas na řeckém ostrově Kréta, kde byla s oběma dětmi Na tom by nebylo nic divného, kdyby pobyt netrávila v hotelu svého bývalého přítele a otce syna Lucase, Nika Papadakise

S řeckým podnikatelem se krásná moderátorka seznámila před více než deseti lety rovněž na Krétě. Z prázdninového vzplanutí se zrodila láska, ze které vzešel syn Lucas. Podnikatel Niko se však do Česka za rodinou nehodlal přestěhovat, proto se cesty obou milenců rozešly.

Poté se několik let zdálo, že Lucie s Nikem příliš v kontaktu nejsou, proto mnohé překvapilo, že se u něho i s dětmi ubytovala. Lucie nyní pro Blesk.cz uvedla, že se s expartnerem vídají poměrně často. „Vidět oba dva rodiče pohromadě není pro Lucase ničím výjimečným, vídá nás takto celkem často,“ svěřila se Borhyová, která své soukromí většinou přísně tají. „Kde jsem tam bydlela, nebo s kým jsem tam byla, si ponechám pro sebe,“ dodala moderátorka s tím, že je to jen její věc.

Po nevydařeném vztahu s Michalem Hrdličkou, ze kterého vzešla dcera Linda, by každý Lucii přál, aby konečně našla životní štěstí. Tak uvidíme, jestli se dočkáme velkého milostného comebacku.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy