Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajemství legendární scény Karla Gotta v Dědictví: Natáčení se mu krutě vymstilo

Tajemství legendární scény Karla Gotta v Dědictví: Natáčení se mu krutě vymstilo
Zdroj: Se souhlasem České televize
+ Dalších 14 fotografií
Dědictví
Téměř sedmadvacet let uplynulo od natočení kultovní komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Trpký osud představitelky Irenky už všichni znají, málokdo však tuší o peripetiích Karla Gotta (80) během natáčení. Jediná scéna v brněnské ulici Česká se mu krutě vymstila!

Tajemství legendární scény z Dědictví aneb Kurvahošigutntág propálil Miroslav Donutil, jenž v komedii ztvárnil Bohušova právníka. Když vzpomínal na svá oblíbená místa, nemohl nezmínit brněnskou ulici Česká.

Právě tam se před téměř sedmadvaceti lety natáčely záběry s vysmátým Karlem Gottem (80), kterého Bohuš lanařil na mejdan. "Pojď taxíkem, jedem se ožrat. Mám tady taxála," křičel Bolek Polívka na Gotta. "Já si tě najdu. Třeba v Praze! Karle, ahoj," hulákal dál, když zpěvák nabídku odmítl.

Tuhle scénu zná snad každý, už málokdo však ví, co si kvůli ní Gott vytrpěl. Musel hořce litovat, že na filmování vůbec přistoupil. Jak prozradil Donutil, po skončení natáčení se s Karlem svezl. "Jeli jsme do Prahy, zaparkovali jsme na Kavčích horách, on si šel něco vyřídit, já jsem si šel něco vyřídit. Když jsme se vraceli, jeho auto bylo pryč," řekl herec portálu seznamzpravy.cz.

"Takže on měl honorář asi 13,50 za natáčení a ještě mu šlohli auto, tak na to měl krásné vzpomínky," dodal Donutil.

I když byl najednou bez auťáku, pořád se na Gottovi film nepodepsal tak jako na představitelce Irenky. Brněnské rodačce Šárce Vojtkové (46) role prostitutky zničila život a kvůli ostudě se dokonce na čas přestěhovala do Itálie.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy