Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bolestné období Michaela Bublého: Jeho tříletý syn onemocněl rakovinou jater

Bolestné období Michaela Bublého: Jeho tříletý syn onemocněl rakovinou jater
Zdroj: Instagram
+ Další fotografie
léčba
Kanadský zpěvák Michael Bublé (44), kterého již 17. září čeká koncert v Praze, si prošel velmi těžkým obdobím, jaké si dokáže jen málokterý rodič představit. Roku 2016 byla jeho tříletému synovi Noahovi diagnostikována rakovina jater. Radost z narození druhého syna Eliase, který přišel na svět v lednu téhož roku, v tu chvíli nahradil strach o synka, který musel už tak malý bojovat se zákeřnou nemocí.

České fanoušky zpěváka Michaela Bublého už za pár hodin čeká jeho koncert v Praze. Dnes už šťastný muž, žijící běžným rodinným životem, si ještě nedávno procházel jedním z vůbec nejtěžších období, která mohou rodiče potkat. Když byly jeho synovi 3 roky, byla mu diagnostikována rakovina jater

"Prošel jsem si peklem. Vlastně i to peklo se zdá jako pěkné místo na dovolenou oproti tomu, čím jsme si s manželkou prošli, když Noah onemocněl. Ani s přáteli o tom období moc nemluvím, protože je to příliš bolestivé," uvedl Michael v rozhovoru pro server Heraldsun.com.au.

Ihned poté, co byla synovi rakovina diagnostikována, Michael i jeho žena se na čas vzdali své kariéry a dělali vše pro to, aby se malý Noah uzdravil. "Práce šla zkrátka stranou, všechen čas a pozornost jsme chtěli věnovat Noahovi a snažili jsme se, aby byl co nejdřív v pořádku," řekl Michael.

Malý Noah byl naštěstí v roce 2017 vyléčen a zlá nemoc se nevrátila. Nyní už si ve svých pěti letech hraje se svým mladším bráškou a čeká, až bude moci naučit lumpárny i svou nejmladší sestřičku, která se narodila letos v červenci.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy