Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nad Čestmírem Mázlem se v Ordinaci zase smráká: Nový doktor mu leze do zelí

Nad Čestmírem Mázlem se v Ordinaci zase smráká: Nový doktor mu leze do zelí
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Dalších 11 fotografií
Ordinace
Když už se zdálo, že Čestmír Mázl našel v životě konečně štěstí, přišel do kamenické nemocnice Martin Brabec. Ten pořádně zamíchá kartami a legendární primář gynekologie bude žárlit. Začne to u Česmírova syna Jakuba. Co dalšího se tento týden stane v Ordinaci v růžové zahradě?

Honza Sekora má svědčit u soudu proti advokátu Zálešákovi, který srazil autem Tien. Tien se ale k soudu nedostaví ani tentokrát a Honza se bojí, že jí Zálešák skutečně ublížil.

Marika se snaží pomoci Tomáši Rédlovi, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Marika by chtěla, aby alespoň to málo, co mu zbývá do smrti, prožil šťastně a svobodně. Táňu Márovou nemají v práci příliš v lásce. Podezírají ji, že je pod ochranou primáře Máry a má u něj protekci.

Eriku s dítětem propustí domů z nemocnice, Erika má ale pocit, že péči o miminko nemůže zvládnout. Tajně, aby o tom nevěděl Marek, prosí o pomoc Ladu.

Jakub Mázl nastupuje na praxi do nemocnice. Začínat bude na oddělení gynekologie, které vede jeho táta. Čestmír už se těší, jak bude syna mentorovat, Kuba má ale evidentně blíž k Martinu Brabcovi. Advokát Zálešák nabídl, že zaplatí Tomáši Rédlovi dýchací přístroj, výměnou ale bude chtít, aby proti němu Honza Sekora nesvědčil u soudu.

Petr Hanák a Ota Kovář dál bojují s novou šéfovou záchranky Zitou. Ta zavádí řadu nesmyslných pravidel, ale překvapivě má někdy i světlé chvilky...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy