Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zemře mi ten nejbližší, bojí se Štiková: V těžkých chvílích prosí o pomoc fanoušky

Zemře mi ten nejbližší, bojí se Štiková: V těžkých chvílích prosí o pomoc fanoušky
Zdroj: Instagram
+ Dalších 21 fotografií
Obří strach
Rozhádala se s rodinou a pak našla štěstí po boku mladšího Petra Biniase (22) v Německu. Jenomže Monice Štikové (47) teď hrozí, že i tam zažije strašlivou bolest. Pro eXtra.cz promluvila o strachu o milovaného člena domácnosti, který je po jejím boku dlouhých 13 let.

Pes je nejlepší přítel člověka, Moniku Štikovou (47) nevyjímaje. Máma Ornelly Koktové (26) prožívá jedny z nejtěžších chvil života. Hrozí totiž, že ji o milovanou fenku připraví vážná nemoc.

"Angelica je velmi nemocná, je jí skoro 13 a děláme pro ni vše, co jde. A uvidíme, jestli vše zvládne. Tohle je v rukou božích," svěřila eXtra.cz Monika. "Nezlobte se, ale je to pro mě citlivé a nechci to dále rozvádět," dodala zdrceně.

Že Štikové na fence ohromně záleží, dokládá i dojemná prosba na Instagramu. "Držme jí všichni palce," požádala fanoušky.

Velkou oporou je Monice i její mladší partner Petr Binias (22), s nímž už přes rok žije v Německu. Zahnat myšlenky na nemocného pejska je ale obtížné. I my držíme Štikové palce a doufáme, že nebude muset v nejbližších dnech kopat psí hrobeček.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy