Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Roste do krásy: Harper Beckham (7) na sebe strhla na módní show veškerou pozornost

Harper na přehlídce.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 11 fotografií
chlouba
Bývalá Spice Girl Victoria Beckham (45) představila v rámci London Fashion Week svou jarní a letní kolekci pro příští rok. Jako vždy ji přišla podpořit rodina včetně všech tří synů a chybět nemohla ani nejmladší dcerka Harper (7). Ta se ukázala na veřejnosti po delší době a nikdo nemohl uvěřit, jaká z ní roste krásná slečna. Harper si tak veškerou pozornost na módní show ukradla jen pro sebe.

Harper přišla na přehlídku v květovaných šatech a s vlasy stočenými do drdolu. Mladá dáma si sedla hned vedle slavné editorky Vogue Anny Wintour. Nejmladší z Beckhamových dětí Harper poprvé navštívila módní show své maminky už ve čtyřech letech.

Krátce před přehlídkou sdílela Victoria fotku s rozkošnou dcerkou, pod kterou napsala "Můj host číslo jedna." Ostatní hosté byli z malé Beckhamové paf. Roste totiž do krásy a podle všeho má i vyvinutý cit pro módu. Je možné, že půjde v maminčiných šlépějích. Harper se mimo jiné ráda pohybuje i v zákulisí módních show. Nezapomněla se vyfotit ani s modelkami.

Manželé Beckhamovi jsou spolu už dvacet let, V červenci oslavili výročí výletem do Versailles. V rozhovoru pro The Telegraph Victoria prozradila, že měla zpočátku trochu strach, o čem se budou s manželem bavit, když tam budou jenom sami dva. Nakonec se prý smáli a stále si povídali a o dětech či práci to nebylo. Nutno podotknout, že těmto dvěma se rodinka náramně podařila. Kromě sladké Harper spolu vychovávají Brooklyna (20), Romea (17) a Cruze (14).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy