Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Láska jim nevydržela: Kuchař Ridi promluvil o Hunčárové a novém vztahu

V minulém ročníku se do sebe zamilovali Ridi a Hunčárová.
Zdroj: Se souhlasem Lucie Hunčárové
+ Dalších 7 fotografií
láska ze stardance
Známý italský kuchař Emanuele Ridi (45) už je nějakou dobu sám. I když se s tanečnicí Lucií Hunčárovou (33) rozešli minimálně před třemi měsíci, podle Ridiho slov je ještě brzy na nový vztah. V jednom z rozhovorů promluvil o tom, čemu aktuálně dává přednost a jestli je možnost, aby s bývalou láskou ze StarDance zase někdy vystupoval.

Lucie Hunčárová (33) a Emanuele Ridi (45) byli ostře sledovaným párem. Dali se totiž dohromady v osmé řadě StarDance. Jejich láska ale netrvala věčně a spekulace o jejich rozchodu se potvrdily na konci letošního července.

Původem italský restauratér Ridi se nyní spíš zajímá o práci než o hledání nové partnerky. "Je to čerstvé, zatím to vynecháme. Uvidíme v budoucnu," přiznal v rozhovoru pro Super.cz. "Třeba něco přijde, uvidíme," doplnil.

Není ale vyloučeno, že by se na parketě s Lucií už nikdy nepotkali. "Po takové velké dřině jsem si dal s tancováním pauzu, bolely mě kyčle, ale třeba se někdy vrátím. Tango bylo zajímavé," rozpovídal se kuchař o tanci a dodal, že budoucnost ukáže, jestli si s bývalou láskou ještě někdy zatancují.

Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová nebyli zdaleka jediní, u koho v soutěži přeskočila jiskra. Díky StarDance se dali dohromady Jitka Čvančarová (41) s manželem Petrem Čadkem. Lásku našli také Marie Doležalová a Marek Zelinka, kteří mají spolu miminko. Anna Polívková se zamilovala do tanečníka Michala Kurtiše, kteří už pár sice netvoří, ale vydrželi spolu dlouhých šest let.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy