Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Utrpení nekončí: Lucii Eckertovou zabila rakovina, se zákeřnou nemocí válčí i její maminka

Utrpení nekončí: Lucii Eckertovou zabila rakovina, se zákeřnou nemocí válčí i její maminka
Zdroj: Facebook
+ Dalších 7 fotografií
Strašlivý osud
Než v sobotu vydechla naposledy, věřila Lucie Eckertová (†29), že rakovinu porazí a vrátí se do normálního života. Bohužel nemoci podlehla a tisíce fanoušků ze sociálních sítí truchlí. Krásná blondýnka se totiž proslavila svým hubnutím, za rok dala pryč 18 kilogramů. Do poslední chvíle byla u Lucie její maminka Jana, která má sama vážné zdravotní problémy. Trpí nebezpečnou roztroušenou sklerózou!

Jako by je někdo proklel! Lucie Eckertová (†29), kterou sledovaly tisíce fitness nadšenců, v sobotu po dlouhém boji podlehla rakovině. Se zákeřnou nemocí přitom zápolí i její maminka, má roztroušenou sklerózu.

"Odešla v tichém spánku obklopena rodinou," napsal Luciin tatínek Roman. "Luci byla moc statečná, přes čtyři roky čelila zákeřné nemoci, která byla plná bolesti a operací. Bohužel poslední léčba již nezabrala," dodal zdrceně.

Svou milovanou dceru do poslední chvíle neopustila ani maminka Jana, přestože je sama těžce nemocná. Odchod Lucie na věčnost je pro ni letos už druhou ránou, v létě jí zemřel i partner, s nímž žila.

Rodinní přátelé proto dostali nápad, jak Janě nejtěžší období jejího života alespoň trochu usnadnit. Lucie měla transparentní účet, peníze by teď mohly pomoct její mamince. "Kéž by se dala využít finanční podpora na zakoupení elektrického vozíčku pro maminku Lucinky," nadhodila Zuzana a ostatním se nápad zalíbil.

Lucie Eckertová bojovala s rakovinou dlouhé čtyři roky a před časem se do detailu o nemoci vyzpovídala - čtěte tady.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy