Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jakub Štáfek po vítězství v MMA: Je to lepší než orgasmus a heroin, který jsem vyzkoušel

Jakub Štáfek po vítězství v MMA: Je to lepší než orgasmus a heroin, který jsem vyzkoušel
Zdroj: archiv
+ Dalších 25 fotografií
vítěz štáfek
Československé MMA zná své vítěze a poražené. Zápas století projel Karlos Terminátor Vémola (34), kterého hned v prvním kole zdolal Attila Végh (34), a to po dvou minutách. Velkým překvapením byl herec známý především ze seriálu Ulice Jakub Štáfek (29), který svého soupeře Petra Benka položil na zem po 69 sekundách. Po svém vítězství se rozpovídal pro iSport TV.

Sobotní galavečer v O2 aréně stál pravdu za to. Velkým překvapením zápasu byl herec a scenárista Jakub Štáfek, který poslal k zemi po 69 sekundách svého soupeře Petra Benka „Chtěl jsem, aby to bylo rychlý. Atmosféra byla super, jsem nadšenej. Jestli jsem někdy říkal, že jsem si sáhnul na dno, tak jsem kecal, teď jsem si sáhnul. Stálo to za to. Myslím, že jsem nyní zodpovědnější, disciplína z tohoto sportu hrála svoje. Teď mě čeká volno, jedeme s kamarádem do Afriky. Rwanda, Uganda, Kongo, Tanzanie. Lezeme na Kilimandžáro," řekl po boji (záznam zápasu najdete zde) Jakub Štáfek.

Štáfka oslavují všichni fanoušci a lidé jsou nadšeni, že se mu tak daří. Ale třeba takový Jaroslav Tvrdík se do Štáfka tvrdě opřel. „Ve tvém věku jsem měl za sebou již rok v uniformě v jednotkách pod patronátem OSN na území bývalé Jugoslávie. Zkus vyzvat někoho stejně starého. Tohle je jen pokus o lacinou reklamu, synku. A gratulace k dnešnímu výkonu,“ napsal Tvrdík.

Herci a scenáristovi to ale náladu nezkazilo a v euforii na sebe práskl možná více, než chtěl. "Jsem hrozně dojatej, mám v sobě elixír, který si nedovedeš představit. Je to lepší než orgasmus a heroin, který jsem vyzkoušel asi třistakrát v životě," vzkázal.

„V bojových sportech chci určitě pokračovat dál. Dalo mi to disciplínu, kterou jsem potřeboval. Je to top, děkuju vám za to, lidi. Jste bezvadný," dodal.

DÁLE ČTĚTE:

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy