Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika jim nechybí: Štiková se zřekla dcer, takhle vypadá život Ornelly a Charlotte bez mámy

Monika jim nechybí: Štiková se zřekla dcer, takhle vypadá život Ornelly a Charlotte bez mámy
Zdroj: Instagram
+ Dalších 21 fotografií
Štiky
Po kauze se ztracenou kočkou zlomila Monika Štiková (47) nad dcerami hůl. Ornella (26) s Charlotte (23) tehdy mámu obvinily, že domácího mazlíčka vykopla na ulici. Podle Moniky bylo ale všechno jinak a už přes rok se s rodinou nebaví. Holky to ale očividně vůbec neřeší a i bez ní si dokáží život užívat.

Rodinka z reality show je už přes rok na krev rozhádaná! Posledním hřebíčkem do rakve vztahu Moniky Štikové (47) byla kauza se ztracenou kočkou, kterou měla vykopnout na ulici. Lituji, že jsem Ornellu (26) a Charlotte (23) zplodila, prohlásila loni v říjnu Monika a od té doby s dcerami nepromluvila!

„Celý život jsem pro svoje dcery dělala absolutní maximum. A dočkala jsem se toho, čeho jsem se dočkala. Neúcty, hrubýho chování, napadání, lží, překrucování pravdy. Je to pro mě naprosto nepřijatelná věc,“ říkala Štiková s tím, že se jí dcery hnusí.

Mámu ze životy vymazaly i Ornella a Charlotte a očividně je to příliš netrápí. Sociální sítě pravidelně zásobují společnými fotkami, na nichž jsou vysmáté. Zdá se, že po rozkmotření s Monikou se holkám daří dobře. Charlotte sice stále trpí nadváhou, na její tváří se ale zračí úsměv, do krásy vykvetla i Ornella.

Těhotenství a rozvod

Za ten rok toho hodně stihla i Monika. Odstěhovala se do Německa za svým kolouškem Petrem Biniasem (22) a v létě tvrdila, že mu příští rok porodí potomka.

Do té doby by však ještě měla stihnout rozvod s manželem Michalem Štikou. Dřív o něm mluvila pořád dokola, v posledních měsících je ale ticho po pěšině. Bůhví, jak to s touhle partou nakonec dopadne.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy