Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Dala mu košem na poslední narozeniny: Rolins přiznala, proč nepřišla na Gottovu oslavu

Dala mu košem na poslední narozeniny: Rolins přiznala, proč nepřišla na Gottovu oslavu
Zdroj: Facebook
+ Dalších 25 fotografií
kápla božskou
Poslední narozeniny slavila s Karlem Gottem (†80) plejáda jeho hvězdných přátel. Otázka, proč chyběla Dara Rolins (46), které Mistr pomohl odstartovat kariéru, zůstávala dlouho bez odpovědi. Zpěvačka dva měsíce po skonu legendy české muziky konečně kápla božskou!

Slovům "zpívám rád a je to na mně, doufám, znát" vděčí Dara Rolins (46) za raketový start pěvecké kariéry. Duet Zvonky štěstí s Karlem Gottem (†80) patří dodnes k největším hitům tuzemské scény. I proto si mnozí kladli otázku, proč zpěvačka nedorazila na Mistrovu oslavu 80. narozenin, které byly bohužel jeho posledními.

Gott uspořádal předčasnou párty už na konci června, přestože se ve skutečnosti narodil až 14. července. V Divadle Na Jezerce se na Slavíkovy kulatiny sešla plejáda českých hvězd. Rolins chyběla, přestože Karla Gotta považovala za druhého, hudebního otce.

Karlovi jsem to vysvětlila

Teprve dva měsíe po smutném odchodu Mistra na věčný odpočinek Dara o důvodech své nepřítomnosti promluvila. "V době, kdy oslavoval kulatiny, jsme spolu telefonovali. S Ivankou mi volali z auta, chtěli, abych tam přišla. Byla jsem ale s Laurou v té době v New Yorku. Kdyby to nebyl její vánoční dárek, určitě bych to zrušila. Byl to však i koncert Ariany Grande, kterou ona zbožňuje, a byl to náš první týden v New Yorku se vším, co k tomu patří," svěřila zpěvačka slovenskému portálu pluska.sk.

"Všechno jsem to Karlovi vysvětlila. Natočili jsme mu super video z Times Square, jež potom pouštěli na plátně na oslavě," pokračovala Dara v dojemné zpovědi. Nemusí mít výčitky, protože Mistr její důvody chápal. "Karel to pochopil, protože shodou okolností jsou i jeho princezny velké fanynky Ariany Grande," uzavřela.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy