Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Leoši, nauč se oblékat! Extra Host Osmany Laffita rozcupoval Marešův módní styl na kousky

+ Další 4 fotografie
Kubánský módní návrhář Osmany Laffita (54) umí být velmi zábavný, ale když přijde řeč na módu, dokáže pěkně natvrdo říci, co si myslí o českých celebritách. A populární moderátor Leoš Mareš (43) od něj dostal nedostatečnou. Podívejte se na celý rozhovor s Osmanym ve videu nahoře.

„Byl moment, kdy jsem chválil i Leoše Mareše (43), ale teď ne. Nevím, co se děje nebo kdo ho obléká, ale někdy se objeví v saku, v němž kdyby roztáhl ruce, prasknou rukávy. Je to extrémní slim fit, do něj se nevejde. Nesluší každému. Sice se to nosí, ale každý člověk všechno nosit nemůže. Musí vědět, jaká je jeho postava, a podle toho se oblékat,“ vyčetl Leošovi Osmany Laffita

Zákaz pro Ivanu Trump

V pořadu Extra Host prozradil i to, jak kvůli stáří Ivaně Trump zakázal nosit výstřih, o dohodě s manželem o povolené nevěře nebo o chování Dagmar Havlové, která je léta jeho prominentní zákaznicí. A jaké slavné světové celebrity se staly jeho přáteli? Jak ho poznamenala účast ve Výměně manželek? Proč za socialismu trpěl v Československu jako zvíře?

Na tyto a mnoho dalších otázek odpovídal Laffita moderátorce Evě Decastelo. „Známe se strašně dlouho. Oblékal mě do jednoho mého pořadu i těsně po porodu. Popral se s tím i přesto, že na show standardně vyžaduje extrémně štíhlé vysoké modelky. Po porodu se mě snažil narvat do oblečení po Ivě Kubelkové, které jsem dostala do půli stehen. Ale popasoval se s tím,“ říká Eva (41).

Princezna

„Nějakou dobu už spolu jezdíme s jeho vlastní talkshow Kafe u Osmanyho. Když mě oslovili, jestli bych jeho pořad moderovala, divila jsem se. Nic proti němu, ale říkala jsem si, že to není Mirek Donutil. Jenže se ukázalo, že ve skutečnosti je kubánský Miroslav Donutil. Kamkoli přijedeme, máme vyprodáno. Má nepřebernou zásobu historek. Doma ale nosí kalhoty jeho manžel Guy. Osmany je v uvozovkách princezna, Guy tomu dává řád. Podle mě může být jejich domácnost občas velmi bouřlivá,“ dodala.

Další díl pořadu Extra Host přineseme již ve čtvrtek 28. listopadu v 19 hodin.

Předchozí díly

Pusťte si i další již uveřejněné díly pořadu Extra Host:

Související články

Další články

Nejnovější kauzy