Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

V Czech Social Awards bodovali známí šíbři Šulcová, Kovy, Votíková i Nováčková

V Czech Social Awards bodovali známí šíbři Šulcová, Kovy, Votíková i Nováčková
Zdroj: archiv
+ Dalších 5 fotografií
Czech Social Awards
Sedmý ročník udílení ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, zná své vítěze. V šesti kategoriích rozhodli fanoušci, v jedné pak porota. Výsledky se influenceři i veřejnost dozvěděli na slavnostním večeru 28. listopadu v Uhelném Mlýně.

Vítězkou kategorie Go Global se stala modelka a moderátorka Jitka Nováčková, která tak bude reprezentovat Českou republiku v Global Social Awards 2020. Cenu Fair Play již počtvrté v řadě vyhrál Kovy, Inspiration & Influence Anna Šulc, Fun & Entertainment Bára Votíková, Cosmo Rising Star Jakub Gulab.

Ocenění Televizeseznam.cz Video Talent vyhrály A Cup Of Style. Letos poprvé předali pořadatelé také ocenění Social Special Award za výjimečné působení na sociálních sítích, a to Kristíně Nemčkové, vítězce soutěže Masterchef 2019

Finálový večer se uskutečnil za přítomnosti řady hudebních hostů, známých osobností a finalistů. Ceny předali Taťána Gregor Brzobohatá, Hana Vagnerová, Ester Geislerová, Makhmud Muradov, Barbora Strýcová a další.

„Celkem přišlo přes dvě stě tisíc hlasů s tím, že v kategoriích mohl každý fanoušek dát dva hlasy. Nyní nás čeká Global Social Awards, které věříme, že bude hostit Česká republika,“ říká zakladatelka Social Awards Michaela Derynková.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy