Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Billie Eilish nazpívala úvodní píseň pro Jamese Bonda: Poslechněte si No Time to Die

Billie Eilish nazpívala úvodní píseň pro Jamese Bonda: Poslechněte si No Time to Die
Zdroj: youtube
+ Další 3 fotografie
Billie boduje
Hvězda současnosti Billie Eilish (18) nazpívala úvodní píseň k nové bondovce. Skladbu uveřejnila na svém YouTube kanále před několika hodinami a nese název No Time To Die, což znamená Není čas zemřít. Stejně se jmenuje i připravovaný film, který již brzy zaplní filmová plátna.

Mladičká zpěvačka Billie Eilish se v pátek pochlubila novou skladbou No Time To Die. Billie ji nazpívala jako titulní píseň pro připravovaný film o Jamesi Bondovi Za pouhých 12 hodin od uveřejnění si skladbu přehrálo téměř pět milionů posluchačů.

Úvodní píseň k nové bondovce složila Billie společně s bratrem Finneasem O´Connellem, který jí s tvorbou často pomáhá. V rozhovoru pro E! News zpěvačka zmínila, že to tak nějak byl jejich celoživotní sen.

Billie se stala historicky nejmladší interpretkou, která nazpívala titulní píseň k filmu o slavném agentovi 007. Billie se tak řadí mezi hvězdy hudebního průmyslu, kterým se naskytla stejná příležitost. Jejími předchůdci jsou například Nancy Sinatra, Louis Armstrong, Shirley Bassey, Paul McCartney, A-ha, Tina Turner, Madonna, Adele či Sam Smith

Není divu, že právě Billie nazpívala píseň k nové bondovce. Je totiž aktuálně nejpopulárnější zpěvačkou, která zaplňuje nejvyšší příčky hudebních hitparád. Ovládla také prestižní udílení cen Grammy, odkud si odnesla hned čtyři gramofonky Má před sebou zářnou kariéru.

Agent 007

No Time To Die neboli Není čas zemřít je už pětadvacátý film o tajném britském agentovi 007. V novém snímku Jamese Bonda už popáté ztvární herec Daniel Craig Naproti Craigovi se ve filmu jako jeho úhlavní nepřítel objeví oscarový herec Rami Malek, který si získal srdce diváků jakožto Freddie Mercury ve filmu Bohemian Rhapsody Snímek Není čas zemřít bude do českých kin uveden letos v dubnu.

Tvůrci Jamese Bonda před nedávnem šokovali fanoušky, že v šestadvacáté bondovce už legendárního agenta nebude hrát muž. Do role bude obsazena hvězda marvelovek Lashana Lynch, více zde

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy