Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Oslavenkyně Lucie Borhyová štěstí v lásce příliš neměla: Tito osudoví muži jí zlomili srdce

Lucie a její osudoví muži.
Zdroj: Archiv
+ Dalších 15 fotografií
Oslavenkyně
Lucie Borhyová (42) je se zpravodajstvím na televizi Nova spjata stejně jako se svým dlouholetým kolegou Reyem Korantengem. Spolu tvoří moderátorskou dvojici už více než dvacet let. Blond kráska s nepřehlédnutelným úsměvem dnes slaví své 42. narozeniny a i když na svůj věk zdaleka nevypadá, je už několik let dvojnásobnou maminkou. Co se týká vztahů, prošla si tato sympatická moderátorka už lecčím. V lásce štěstí příliš neměla, zato poslední roky se zdá, že už narazila na toho pravého. Kteří muži prošli jejím životem a vztah s nimi pokaždé ztroskotal?

I když je Lucie Borhyová (42) na první pohled snem mnoha mužů, zdaleka ne každého dokázala natrvalo udělat šťastným. Možná také proto jí vztahy v minulosti příliš nevycházely. Moderátorka ale určitě není zastánkyní vztahů krátkodobých - v těch, kterými si prošla, vždycky vydržela několik let.

Místo svatby s golfistou přišel rozchod

První dlouhodobý vztah prožila Lucie s profesionálním golfistou Alanem Babickým S ním chodila v době, kdy začínala moderovat televizní noviny na Nově. S Alanem jim to moc slušelo, krásná blondýnka se s pohledným a bohatým Babickým ukazovala na všech společenských akcích. Nakonec spolu vydrželi dlouhých devět let. Místo svatby ale přišel rozchod. Spekulovalo se, že za rozpad jejich vztahu může Babického náklonnost k tehdejší Lucčině kolegyni Michaele Ochotské (35).

Výjimečně krátký románek

Po rozchodu s Babickým prožila zprávařka letní románek s hokejovou hvězdou Jaromírem Jágrem (48). I když ani jeden svůj vztah nepotvrdili, paparazzi Jágra nafotili, jak v noci leze za Luckou přes plot. Svou zamilovanost pak neskrývali ani na ulici, kde byli ruku v ruce a při vášnivé líbačce také několikrát vyfoceni. Jenže jak rychle tento letní románek začal, tak rychle také skončil.

Bohatý Řek také utekl

Po Jágrovi přišel do Lucčina života řecký podnikatel Niko Papadakis I když bylo vše zalité řeckým sluncem a Lucie už v dálce slyšela svatební zvony, i tento vztah skončil fiaskem. Borhyová s bohatým Řekem otěhotněla, jenže temperamentní Niko hvězdu TV Nova opustil ještě před porodem syna Lucase. Dnes spolu zase vychází a jezdí k němu dokonce s oběma dětmi na dovolenou do jednoho z jeho hotelů, které vlastní.

Mladší donchuán Hrdlička

Lucčinu kouzlu podlehl i její tehdejší kolega z televize, o několik let mladší Michal Hrdlička S ním se moderátorka cítila znovu milovaná a neváhala mít s nevyzrálým donchuánem miminko. Po narození dcerky Lindy se ale ani v tomto případě happyend nekonal. Hrdlička, který si začal uvědomovat, že přichází o svobodný život, vzal do zaječích. Nechal se slyšet, že jim to s Luckou už dávno nekape a že "už nemůže dál". Hrdlička ale dlouho sám nezůstal a v jednom z pražských barů si nabrnkl tenisovou šampionku Karolínu Plíškovou, se kterou se před dvěma lety oženil.

Bude Smečka ten pravý?

Nyní se zdá, že by se mohla modrooká moderátorka konečně dočkat vysněného happyendu. Je v nejlepších letech a už přes tři roky randí se svým manažerem Michalem Smečkou Dovede snad on milostným životem zklamanou Lucii k oltáři? Jedno je jisté, společný byznys LuckyBe, který nabízí celou řadu propagačních materiálů, se jim daří. Jen čas tedy ukáže, jestli sázka na mladšího partnera tentokrát Lucce vyšla.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy