Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Strašlivá smrt jedenáctiletého chlapce: Rodiče Zacharyho předávkovali vodou

Strašlivá smrt jedenáctiletého chlapce: Rodiče Zacharyho předávkovali vodou
Zdroj: archiv Angely Tuetken
+ Další 3 fotografie
tragédie
Policie v Coloradu zatkla pár, který donutil jedenáctiletého Zacharyho Sabina vypít 7 litrů vody na prázdný žaludek v průběhu 4 hodin. Chlapcův otec Ryan Sabin (41) a nevlastní matka Tara Sabin (42) se na stanici přihlásili sami. Největší bolest aktuálně prožívá Zacharyho biologická matka Angela Tuetken, která zprvu ani netušila, co se jejímu synovi stalo.

Teprve jedenáctiletý Zachary Sabin zemřel poté, co ho jeho otec a nevlastní matka donutili vypít 7 litrů vody během 4 hodin. Chlapec navíc nic nejedl a ohromné množství tekutiny tak vypil na prázdný žaludek. Podle koronera je příčinou jeho smrti otrava vodou.

Podle Tary Sabin, nevlastní matky chlapce, Zachary trpěl poruchou močového měchýře a byla potřeba dohlížet na to, aby během dne pil dostatek tekutin. Manželé ale dohlížení pojali po svém a chlapci nejen ublížili, ale vzali mu i život.

Zacharyho otec Ryan Sabin je bývalý voják, a když jeho syn nechtěl pít a svíjel se na zemi v záchvatu vzteku, ještě do něj kopal. Následně ho odvlekl ven na studený vzduch a myslel si, že se Zachary následně uklidní. Opak byl ale pravdou a Tara a Ryan chlapce donutili vypít 7 litrových sklenic vody.

Zachary Sabin a strašlivá smrt

Ryan svého syna nalezl mrtvého druhého dne v jeho posteli. U pusy měl pěnu a tekla mu z ní krev. Okamžitě proto zavolal pomoc, na záchranu chlapce však už bylo pozdě. O pohřeb a další záležitosti se stará Zacharyho biologická matka Angela Tuetken. Tu nyní mrzí, že tu pro svého syna nebyla, když ji nejvíce potřeboval. Na sociální sítě navíc napsala, že její rodina trpí i proto, že kvůli koronavirovým opatřením smí na poslední rozloučení s chlapcem jen 10 lidí. Je jisté, že Ryan a jeho žena na něm nebudou - jsou totiž obviněni z vraždy prvního stupně.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy