Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Renáta Czadernová ke smrti Kuči: Spravedlnost to vzala do svých rukou. Tento typ lidí mi chybět nebude

Renáta Czadernová ke smrti Kuči: Spravedlnost to vzala do svých rukou. Tento typ lidí mi chybět nebude
Zdroj: archiv
+ Dalších 17 fotografií
Utýraný Mareček
Minulý týden proběhlo médii video, na kterém se oblíbená moderátorka Renáta Czadernová (35) rozplakala, protože si ještě před vstupem přečetla zprávu o utýraném Marečkovi z Loun, který podlehl následkům hrubého zacházení jeho otčíma Josefa Kuči (22). Jelikož je sama matkou dvou dětí, tak se jí případ Marečka velmi dotkl. Nyní se vyjádřila ke smrti tyrana Josefa Kuči.

Moderátorka Renáta Czadernová si těsně před živým vstupem přečetla zprávu o případu utýraného chlapce, který nevydržel kruté zacházení jeho otčíma Josefa Kuči Při čtení další zprávy se rozplakala, zlomil se jí hlas a zakryla si tvář. Jako správná profesionálka zprávu i s třesoucím se hlasem dopověděla a pak slzy i žal polkla. Moderátorka pak vysvětlila, proč se ve studiu rozplakala.

Její emoční projev spustil lavinu krásných komentářů lidí, kteří její pláč pochopili.

Poděkování za podporu

Sama Czadernová byla naprosto uchvácena tolika pozitivními a milými reakcemi. Rozhodla se proto poděkovat všem za oporu a vlídná slova. "Chtěla bych vám aspoň touto cestou strašně moc poděkovat za vaši podporu. Já jsem si na Facebooku TN.cz pročítala všechny vaše komentáře a nesmírně mě potěšily. Jsem moc ráda, že je nás tolik, kterým není jedno, co se Marečkovi stalo. Děkuju,“ poděkovala Renáta všem divákům a čtenářům.

Reakce na smrt Kuči

Ačkoliv byl tyran malého Marečka odsouzen k 22 letům ve vězení, svůj trest si Josef Kuča neodpykal. Kuča si totiž ve vězeňské cele na Pankráci sáhl na život. Policie v případu jeho smrti totiž vyloučila cizí zavinění. Několik dnů před smrtí ještě napsal rodičům dopis

Sama moderátorka se ke smrti Josefa Kuči vyjádřila pro server Super.cz takto: „Za mě osobně si tento člověk zasloužil doživotí, když už tady nemáme trest smrti. Nestalo se, a tak to spravedlnost vzala do svých rukou. Třeba aby zabránila tomu, že se někdo takový dostane ven a spáchá podobné nechutnosti na dalším nevinném dítěti. Tento typ lidí mi nikdy chybět nebude.“

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy