Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Do hereckého nebe odešel štamgast Lojza z Ulice: Zdeněk Hess zemřel v 79 letech

Do hereckého nebe odešel štamgast Lojza z Ulice: Zdeněk Hess zemřel v 79 letech
Zdroj: FB: Ulice
+ Další 3 fotografie
Vzpomínka
Lojza Navrátílek alias Zdeněk Hess nás ve svých 79 letech opustil. Jeho nejznámější rolí byla postava rýpavého štamgasta v seriálu Ulice. Jeho smrt oznámil Divadelní ústav až po 4 měsících. Proč?

Pokud jste alespoň někdy viděli seriál Ulice, museli jste v hospodě U Henryho zahlédnout rýpavého štamgasta Lojzu, který neměl v seriálu moc kladnou postavu. Nicméně to byl skvělý herec a vynikající dabér.

Jeho hlas zná každý

Jestli ho někdo neviděl, tak ho určitě alespoň zaslechl. Kde? Svůj hlas půjčil postavě školníka Willieho a tlustého Tonyho v seriálu Simpsonovi nebo také namluvil Korneliuse Popletala a Filiuse Kratiknota z Harryho Pottera.

Zemřel už v březnu

Zdeněk Hess ale zemřel skoro 4 měsíce nazpět. Teprve včera tuto smutnou zprávu oznámil Divadelní ústav. "Bylo nám ctí s ním dlouhá léta spolupracovat. I přes nelehký životní osud přicházel do ateliérů vždy s úsměvem, s těžkostí se statečně pral," zavzpomínal štáb seriálu Ulice. Diváci a fanoušci nekonečného seriálu také vzpomínají. "Bez něj už to nebude v hospodě u Henryho ono. Byl to výborný štamgast a ta role mu pěkně sedla. Čest jeho památce," napsala na Facebook jedna z divaček.

Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy