Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Éterická renesanční umělkyně Kaira Hrachovcová si nedá pokoj: Ve 45 provokuje v krajce, může si to dovolit

Éterická renesanční umělkyně Kaira Hrachovcová si nedá pokoj: Ve 45 provokuje v krajce, může si to dovolit
Zdroj: archiv Kateřiny Hrachovcové
+ Dalších 11 fotografií
galerie
Kateřina Hrachovcová má v pětačtyřiceti letech snovou postavu, po které touží snad každá žena po čtyřicítce. Nestojí za tím ovšem žádná genetika ani diety, ale pravidelná, vyvážená strava sport a nekončící dřina. Herečka, kterou si starší ročníky pamatují hlavně ze seriálu Život na zámku, boří mýty o stárnoucích ženách a někteří fanoušci jsou dokonce přesvědčeni o tom, že vypadá lépe než slovenská diva Dara Rolins (47).

Zdá se, že Kateřina Kaira Hrachovcová v posledních letech změnila svůj životní styl. Opak je pravdou. Nikdy nekouřila, střídmě se stravuje a především mnoho let pravidelně a ráda sportuje.

Díky tomu také její tělo vypadá jako ze žurnálu. V pětačtyřiceti letech má herečka postavu, ze které by si měly brát příklad o dvacet let mladší dívky. Sympatická Kaira, která ztvárnila nezapomenutelnou roli Simony v seriálu Život na zámku, ale také pak mnoho dalších, především komediálních rolí jak divadelních prknech, tak i před kamerou.

"Miluji přírodu, zvířata, věnuji se kreslení, malování obrazů, spolupracuji s pomáhajícími organizacemi, jsem “Hlasem zvířat”. Už 8 let jsem profesionální osobní koučkou a lidé mě vyhledávají také pro mou znalost numerologie," říká vytížená Kaira.

Někteří fanoušci ji přirovnávají k Daře Rolins (47), která je zhruba ve stejném věku, ale nikdo by jim tolik netipoval. Éterická Kaira umí na sociálních sítích jako žena zaujmout a před pár dny přidala odvážný snímek, na kterém nelze přehlédnout její výstavní ňadra a postava, která nemá snad ani gram tuku.

Jedná se ale o promo fotografii k propagaci bio kosmetiky kam připsala vtipnou poznámku. "Nic není tak velké jak, by se na první pohled mohlo zdát. Ono totiž záleží na úhlu pohledu a na obalu, na podprsence. A proto nesuď. Nesuď knihu podle obalu." Hrachovcová zkrátka ví, že vypadat co nejlépe není sice zadarmo, ale ten výsledný pocit stojí každopádně za to!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy