Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Výměna manželek: Vojta (4) má strašně zkažené zuby, jeho matka zatím svádí partnerova bratra

+ Dalších 6 fotografií
Ve středu mohou diváci opět sledovat premiérový díl reality show Výměna manželek. Jak si poradí Monika z města na vesnici, kde si tatínek dá rád pivko a děti působí zanedbaně. Dokáže se Andrea přizpůsobit životu ve městě, v malém bytě a s tatínkem, který je podle svých slov líný?

V nové epizodě Výměny manželek se setkáme s rodinou ze Sloupnice, Andreou (30), Pavlem (33), Natálií (10), Tondou (11) a Vojtou (4). Manželé se poznali před třinácti lety a nyní rekonstruují dům, který si koupili. Láska ale nezůstala jen mezi trojnásobnými rodiči. V rodině se totiž vytvořil milostný trojúhelník. Matka Andrea se zakoukala do partnerova bratra a od té doby provází jejich vztah krize. V pořadu se tak chtějí podrobit zkoušce, zda si budou vůbec chybět.

Na druhé straně poznáme Moniku (21), Dominika (26) a jejich syna Deana (21 měsíců), kteří žijí v Ostravě. Partneři se znají tři a půl roku. Ve vztahu jim to ale příliš neklape. Nedokáží se shodnout a často se kvůli tomu hádají. Partner Dominik má problém s tím, že Moniku musí ve všem popohnat. Monika si zase myslí, že jí partner vůbec nepomáhá.

Obě manželky si na náhradní rodinu rychle zvyknou. Především Monika ale bude mít velký problém s tím, jak Andrea pečuje o své děti. Čtyřletý Vojta si totiž neustále stěžuje, že ho při jídle bolí zoubky. Náhradní maminka tak zjistí, že je má velmi zkažené a chlapeček si ani nevzpomíná, kdy byl naposledy u zubaře. Podaří se jí tento problém vyřešit? Premiérový díl plný nečekaných zvratů můžete sledovat již ve středu večer na televizi Nova.

Výměna manželek

Výměna manželek je reality show, kterou od roku 2005 vysílá TV Nova. Manželky ze dvou rodin se na deset dní vymění, to vše pod dohledem kamer. Na konci pořadu se všichni zúčastnění setkají a zrekapitulují, k čemu během Výměny manželek došlo. Aktuální řada Výměny manželek.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy