Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Richard Chlad a dcera Blaženy ze Slunce, sena: Miliardář se vyjádřil ke své milence

Krásný pár Anna-Marie a Richard.
Zdroj: Se souhlasem Martina Šuvarina
+ Dalších 10 fotografií
nová láska
Ještě před nedávnem se miliardář Richard Chlad (56) objevoval po boku půvabné missky Lii Kees. Velká láska však ztroskotala a pár měsíců po rozchodu ukázal Chlad novou ženu. Pochlubil se přítelkyní Annou-Marií Kánskou (26), která je dcerou představitelky legendární Blaženy Škopkové. Co o nové přítelkyni prozradil?

Vztah miliardáře Richarda Chlada s Miss Europe z roku 2016 Liou Kees vypadal zcela růžově. Jenže nastaly trable v ráji a Richard s Liou si dali sbohem. Nejdříve se zdálo, že rozchod bude klidný bez jakýkoliv komplikací. Pak ovšem oba obrátili a každý uváděl naprosto odlišné důvody rozpadu jejich vztahu.

"Od 14. června nejsme partneři. Lia má bohužel jeden obrovský problém. Alkohol," zmínil tehdy Chlad. Lia s názory Chlada vůbec nesouhlasí. Podle ní se tyto argumenty nezakládají na pravdě. "O alkoholismus vůbec nešlo. Richard byl hlavně hodně žárlivý," objasnila modelka pro eXtra.cz.

Nová láska

Chladovi netrvalo dlouho a z rozchodu s Liou se vzpamatoval cobydup. Již před pár měsíci se spekulovalo, že miliardář randí s mladou a pohlednou dcerou filmové Blaženy Škopkové z trilogie Slunce, seno. Nějaký čas se snažili držet vztah v tajnosti, ale nakonec šli s pravdou ven.

Šarmantní miliardář teď na sociální síti prozradil pár detailů o nové lásce Anně-Marii Kánské "Ne, to není Paris Hilton! To je moje nová přítelkyně - láska - ANNA. Anna-Marie Kánská," napsal Chlad s tím, že jsou spolu už 4 měsíce. "Absolventka vysoké školy. Zaměstnaná, zároveň i vedlejšák jako cvičitelka a vyznavačka jógy. Zcela přírodní," popsal detaily o Kánské. Vtipné je, že Richard je o dva roky starší než maminka jeho přítelkyně Veronika Kánská Té je Anička ovšem velmi podobná...

K nové lásce pogratulovala Richardovi jeho kamarádka Zuzana Belohorcová. "Hodně štěstí, zlatíčka," napsala Belohorcová.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy