Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Jennifer Lawrence je už přes rok vdaná: S jakými krasavci měla za svobodna pletky?

Jennifer Lawrence je už přes rok vdaná: S jakými krasavci měla za svobodna pletky?
Zdroj: koláž eXtra.cz
+ Dalších 6 fotografií
vztahy
Mladá, talentovaná, Oscarem oceněná herečka Jennifer Lawrence je už více než rok vdanou paní. Vzala si o 22 let staršího Cooka Maroneyho, uměleckého šéfa galerie. Před tím vystřídala několik známostí, mezi nimi třeba i muzikanta Chrise Martina z kapely Coldplay a také kolegu od filmu ze série X-Men Nicholase Houlta. Žádný vztah jí však nevydržel příliš dlouho. Snad se toto prokletí v manželství zlomí.

Od dětství chtěla být Jennifer Lawrence herečkou. K jejímu snu jí pomohli rodiče, když se s ní odstěhovali do New Yorku, kde začala hledat štěstí na konkurzech. Proslavila se pak rolí bojovnice z filmu Hunger Games Garryho Rose.

Pozornost k ní přitáhl i slavný pád na červeném koberci. "Tleskáte mi ve stoje jen proto, že jsem spadla a je to teď trapné, ale děkuji," řekla před sedmi lety při předávání Oscarů Jennifer Lawrence z legrace. Povedlo se jí při vstupu na pódium v obří róbě totiž upadnout. "To není možné. Děkuji Akademii za cenu a děkuji za inspiraci ženám v tomto roce, jste úžasné," nezapomněla při tom ani na rodinu či filmový štáb.

Největší filmové ocenění dostala za film Terapie láskou. Bylo jí tehdy teprve 23 let. Ve stejném roce přišel do kin druhý díl oblíbeného akčního filmu Hunger Games: Vražedná pomsta. Na kontě má taky tři Zlaté glóby a řadu dalších filmových cen.

Lásky Jennifer Lawrence

V Hollywoodu nezůstává kámen na kameni a o vztazích herců to platí dvojnásob. Jennifer Lawrence by jistě mohly starší kolegyně hodně vyprávět. Navíc když se pohybujete v tak divokém světě, jakým je právě filmový svět jménem Hollywood. Vztahy Lawrence někdy vydržely jen pár měsíců, zato si ale vždy vybírala mezi zvučnými jmény.

Darren Aronofsky

S režisérem Aronofskym si zůstali blízcí i po rozchodu. "Stále ho miluji, i když nejsme spolu," uvedla Lawrence v roce 2018 v rozhovoru. Jejich "randění" trvalo něco málo přes rok. "Mám se všemi svými ex velmi dobré vztahy. Když nemáte co tajit, nemusíte mít strach. Když jste na sebe milí, může to tak být, i když se rozejdete. Je to asi tím, že jsem tak otevřená," prozradila v podcastu tip na to, jak si udržet dobré vztahy i po rozchodu.

Nicholas Hoult

Herec známý z akčních filmů a lamač dívčích srdcí Nicholas Hoult se s Lawrence dal dohromady na natáčení série X-Men. Po třech letech chození se rozešli a na krátko se k sobě znovu vrátili. Ani Hoult při rozhovoru nešetřil na Jennifer chválou.

"Jsme jedna velká rodina, natáčíme spolu od dob, kdy nám bylo 20 let," řekl Hoult. Prý na place nezažívají trapné momenty, jak se to některým hercům stává, když ukončí vztah a pak se potkají při nějakém natáčení. Jennifer Lawernce přiznala, že se po rozchodu cítila ztracená, v té době jí bylo ale 24 let, a tak měla tenkrát pocit, že se vztahem skončil i její život.

Chris Martin

Zpěvák kapely Coldplay Chris Martin je také na seznamu expartnerů mladičké talentované herečky. Láska to byla jen několikaměsíční, ale přesto se zapsala do "historie". Jen pět měsíců na to, co se rozvedl Martin s herečkou Gwyneth Paltrow, už chodil s Jennifer Lawrence. Zanedlouho se ale rozešli.

Pár se později pokusil dát tomu ještě jednu šanci. Za definitivní rozpad vztahu mohla údajně Jennifeřina zaneprázdněnost, kvůli práci totiž neměla na svého partnera čas "Jen je pořád pryč a sotva se vidíme," povzdychl si před několika lety anglický zpěvák.

Současným manželem Jennifer Lawrence je Cook Maroney, se kterým je v manželství více než rok. Když se brali, měli za sebou zhruba rok randění. Uvidíme, jestli krásné herečce tento vztah vydrží, nebo zda půjde cestou většiny hollywoodských hvězd.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy