Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Televizní jaro: Nový seriál Anatomie života i další řada show Svatba na první pohled

TV Nova na jaro 2021: Začíná Anatomie života, letos skončí Ordinace v růžové zahradě.
Zdroj: TV Nova, koláž: eXtra.cz
+ Další fotografie
TELEVIZNÍ PROGRAM
TV Nova představila své jarní programové schéma. Můžeme se těšit na Anatomii života nebo Svatbu na první pohled 2. Naopak končí Ordinace v růžové zahradě. Jarní programové schéma TV Nova přináší jednu zásadní novinku, jeden smutný konec a několik léty prověřených diváckých hitů. Pojďme se podívat, na co se můžeme na jaře těšit.

Anatomie života

Seriál Anatomie života je pro letošní jaro vlajkovou lodí Novy, do které vkládá televize velké naděje. Nástupce Ordinace v růžové zahradě se bude vysílat každé úterý ve 20:20 hodin.

Budeme sledovat boj čtyř sestřiček na traumatologickém oddělení. Spojuje je přátelství a touha pomáhat druhým, Dramatické události se ovšem odehrávají i v jejich soukromých životech. V rámci nemocnice jsou lékaři i sestry často postaveni před závažná dilemata a hledají hranici mezi individuální, profesní a obecně morální zodpovědností.

V hlavních rolích ústřední čtveřice uvidíme Ester Geislerovou, zatím nepříliš známou herečku Báru Černou, Jitku Schneiderovou a Martinu Preissovou

Specialisté

Stálice pondělních večerů se vrací s novými příběhy, které diváky zavedou například na kliniku asistované reprodukce, mezi mafiány nebo mezi drogově závislé. Současný tým Specialistů tvoří kapitánka Šafářová (Eva Leimbergerová), kapitán Beran (Jacob Erftemeijer), kapitán Beran (Jiří Hána) a major Strouhal (Martin Dejdar).

Právě kapitán Strouhal bude v centru prvních epizod. "Na začátku nové série budu mít určitou příhodu, ale Strouhala nic nerozhází. Prostě porfčím dál v tom drsném stylu tak, jako jsem začal," říká Martin Dejdar.

Tvoje tvář má známý hlas 2021

Osmou řadou se vrací i oblíbená soutěž Tvoje tvář má známý hlas, kde herci a zpěváci vystřídají mnoho různých podob. Po experimentu s Vladimírem Polívkou se na místo moderátora vrací osvědčený Ondřej Sokol ve dvojici s Alešem Hámou

Nová série s podtitulem Šampioni uvede na scénu ty nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami. Konkurence tedy bude tentokrát ještě větší než obvykle.

Ordinace v růžové zahradě 2

Co bylo ještě před rokem nemyslitelné se nyní stalo skutečností. Ordinace vstupuje do své finálové sezóny. Seriál, který má nyní přes tisíc epizod, dochází ke svému konci. To ale neznamená, že by mu docházel dech. Stále se můžeme těšit na dramatické příběhy a nečekané zvraty.

Kromě návratu všech oblíbených postav se diváci také mohou těšit na příchod dvou nových v podání Pavla Kříže a Petra Čtvrtníčka

Svatba na první pohled 2

Sociální experiment, jenž se stal diváckým hitem loňského podzimu, se dočká druhé sezóny. Poté, co první řada Svatby na první pohled vzbudila spoustu emocí a stvořila několik celebrit, se věda opět pokusí dát dohromady ideální protějšky. Ačkoliv na konci první řady se tři páry ze čtyř rozhodly spolu pokračovat, v současnosti jsou spolu pouze Štěpánka a Pavel Bude tentokrát věda vědět, jak složit ideální pár?

Výměna manželek

Stejně jako Ordinace, také Výměna manželek už se na našich obrazovkách objevuje neuvěřitelných 15 let. Nevypadá to ovšem, že by se chystala do důchodu. Nova přichází na i letos na jaře s novými epizodami. A pokud jste si mysleli, že posledně to bylo šílené, počkejte si, až uvidíte, jak svérázná Jana zvládne deset dní v nádražním domku v rodině bývalých bezdomovců.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy