Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Velký zvrat v Like House: Fňukna Bára s Markem přiznali, že jsou spolu

Marek s Bárou konečně přiznali, že jsou ve vztahu.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 5 fotografií
přiznání

V reality show Like House se poslední týdny neřešilo nic jiného než románek Marka Valáška s Bárou Stříteskou.  Kvůli faktu, že přišel do Like Housu Marek Valášek zadaný, stejně jako Bára, tak jim nezbývalo nic jiného, něž románek zapírat a zapírat, přestože je měli všichni za hlupáky, protože byl jejich vztah kvůli podložené informaci za jasně daný. Nyní konečně vše přiznali.

Bára s Datlem konečně přiznali barvu, která byla ovšem každému jasná už od začátku, a tak to pro nikoho pravděpodobně ani nemůže být šokující odhalení.

Jsme spolu: Je to skutečné

"Jsme spolu, nedokážete si představit, jak to pro nás bylo těžké říct.. co se vlastně stalo.. proč jsme to hned neřekli narovinu.. celý příběh máte na Markovo YouTube kanálu. Pokud tě to zajímá dopodrobna určitě se na to běž kouknout, ať víš. 🙏🏽 Proč jsme to vše dělali.. jinak jsem strašně ráda, že jsem ho poznala. Konečně člověk se kterým si rozumím ve všem..Je to neskutečný.. připadá mi to jako by jsme se znali x let. no prostě je to dokonalý.. a já tohle potřebovala.. takovýho chlapa jako je on!" napsala na svých sociálních sítích Bára Stříleská.

Zapírat, zapírat a zapírat

Přestože si mysleli, že dokázali zahrát svou komedii opravdu dobře, opak byl pravdou a postupně na ně i televize Prima přichystala peprnou podívanou. V jednom z dílů Like Housu jim dokonce promítli jejich žhavou líbačku v době, kdy byli ještě oba zadaní.

Ikonická komedie

Jejich románek se stal tím nejikoničtějších momentů v celém Like House, a to hlavně kvůli tomu, jak se k celé věci oba dva postavili. Veškerou svou zodpovědnost rovnou hodili na jediného profesionála ve vile Adama Kajumiho, který znal pravdu a tak si zachovával chladnou hlavu.

Již od prvních dílů se objevily spekulace o tom, že Datel a Bára spolu údajně spali. Oba dva okamžitě popřeli, že by spolu něco měli, a vzkázali, že jejich vztah je čistě přátelský. Jak se ale říká, pravda jednou vyjde na povrch, což se v tomto případě ukázalo "překvapivě" i nyní.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy