Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Tajná přitažlivost? Královna plastik Eva Feuereislová má v Like House favorita

Eva Feuereislová je plastiková královna.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Dalších 5 fotografií
like house

Influencery v reality show Like House 2, kterou vysílá Prima Show, navštívila minulý týden královna plastik Eva Feuereislová (31). A musíme uznat, že to tam pořádně oživila. Eva, která se proslavila především v reality show VyVolení 2013, redakci eXtra.cz prozradila, kdo by si půl milionovou výhru zasloužil a proč.

"Přišla jsem do Like House udělat trošku vítr, protože si myslím, že je to tam nějaký mrtvý," řekla před vstupem do vily Eva Feuereislová s tím, že jednoho influencera z vily zná.

Hlasy pro Jakuba

"Znám Freescoota. Zjistila jsem podle Facebooku, že jsme si psali v roce 2017. Teď nedávno jsem ho potkala v jednom z pražských barů, takže jsme se pozdravili a… hrozně se mi líbí," přiznala milovnice plastických a estetických zákroků.

A právě jemu by Eva výhru přála nejvíc. „Podle mě právě Freescoot dokáže výhru zúročit úplně nejvíc z těch všech, kteří ve vile jsou,“ řekla pro eXtra.cz Eva.

Diváky by však v Like House mohli zaujmout i Sebastian, extravagantní Tadeáš nebo Tereza. Proč by to neměli vyhrát právě oni? „Myslím, že si lidé hledají člověka jako favorita, se kterým se nejvíce ztotožňují. A Freescoot je nejvíc normální. Přemýšlí tam ze všech nejlíp, má reakce jako normální člověk, nenadává pořád a není sprostý. Bylo by toho hodně,“ dodala silikonka Eva.

Žhavé chvíle ve vířivce

Nenadržuje však Eva Jakubovi jen kvůli jejich vzájemné přitažlivosti? Oba spolu strávili perné chvilky ve vířivce. Sama Eva přiznala, že nechybělo málo, aby mu dala velkou pusu. Od návštěvy Like House se však neviděli. „Neviděli jsme se, protože Kuba nestíhá," řekla nám. Uvidíme, zda se přání královny plastik, jak si sama říká, splní, anebo zda výhru získá jiný z influencerů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy