Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Obrovský úspěch Amélie Konšelové: Vyhrála světové finále Elite Model Look

Elite Model Look: Finále vyhrála Amélie Konšelová
Zdroj: Schwarzkopf Elite Model Look
+ Další 2 fotografie
modelingová soutěž

Soutěž Elite Model Look má novou vítězku, stala se jí Amélie Konšelová (16) z České republiky. O výsledcích soutěže informovala agentura Elite World Group. Krásná brunetka tak naváže na úspěchy světových vítězek z Česka, kterými byly Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková. Nyní ji čeká cesta do Asie.

“Jsem překvapená, ale zároveň velmi potěšená výhrou ve světovém finále Elite Model Look. Velmi jsem si přála v této soutěži uspět, ale do poslední chvíle by mě nenapadlo, že se to skutečně stane. Poznala jsem díky online světovému finále spoustu příjemných lidí z nejrůznějších států z celého světa, kteří se v modelingu pohybují, a o to víc si této výhry vážím,“ uvedla pro média krásná Amélie, která pochází z Nezamyslic v okrese Prostějov.

Půvabná brunetka a studentka Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži dál prozradila, že ji zanedlouho čeká pracovní cesta do Asie. Odlétám na tři měsíce do Koreje, do Soulu. Těším se, ale mám velký strach, protože letím poprvé, a ještě k tomu sama,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz.

Další vítězové

Zatímco Amélie Konšelová z České republiky a ShiYi Zhang (19) z Číny) byli vyhlášeni vítězi v kategorii modelka, model, Sara Ras (23) z Nizozemska získala prvenství v kategorii digitální tvůrce. Všichni tři vítězové získali smlouvu s některou ze sítě agentur Elite World Group.

Ředitel soutěže pro Českou a Slovenskou republiku a zároveň spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány neskrýval z vitězství Amélie svou velkou radost. „Jsem nesmírně hrdý na Améliin úspěch. Po vítězství v národním kole Schwarzkopf Elite Model Look následovalo i vítězství ve finále světovém. Navázala tím na úspěchy světových vítězek z České republiky, kterými byly Linda Vojtová, Denisa Dvořáková, Eva Klímková, Barbora Podzimková a Jana Tvrdíková. Česká republika se tak stala historicky nejúspěšnější zemí největšího projektu hledání nových tváří na světě, do kterého se ročně ve světě přihlásí více než 400 000 mladých lidí,“ uvádí v tiskové zprávě Elite Model Look.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy