Stanislav Janíček |
Vztahuje se k |
Chlebový someliér zavítá na Czech Food Expo 202424.dubna » Nová Večerní Praha Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v pulzující centrum gastronomického dění.... Czech Food Expo24.dubna » Kudy z nudy Od 9. do 12. května se na výstavišti v Českých Budějovicích uskuteční druhý ročník národního potravinářského veletrhu Czech Food Expo. Chlebový someliér na Czech Food Expo 202424.dubna » Informuji.cz Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v... | České Budějovice - (2024-05-09 00:00:00 - 2024-05-12 00:00:00) Chlebový someliér na Czech Food Expo 202424.dubna » Tojesenzace.cz Od 9. do 12. května se českobudějovické výstaviště promění v pulzující centrum gastronomického dění. Město známé svou bohatou historií a The post Chlebový someliér na Czech Food Expo 2024 first appeared on Tojesenzace.cz . Skvěle může chutnat i klasický "konzumák", hájí bochníky z velkých pekáren chlebový someliér12.dubna » Víkend Když vám nějaký chleba zachutnal v dětství, budete podobný vyhledávat celý život, míní pekařský odborník Stanislav Janíček. Svaz pekařů a cukrářů v ČR mu loni v říjnu udělil titul chlebový someliér, což je funkce, ve které má přispět k větší kvalitě… Chleba mi změnil život. Příběhy lidí, kteří rehabilitovali pověst bochníků12.dubna » Víkend Češi dnes jedí už asi patnáct let méně chleba než ostatního pečiva. Rohlíky či bagety se hodí víc do zrychlené doby. O rehabilitaci bochníků ale usiluje řada malých řemeslných i několik středních rodinných pekáren, v Česku dokonce vznikl institut... Chlebový someliér Stanislav Janíček z Liberce sdílí své pekařské umění26.března » Liberecký deník Tváří projektu Chlebový someliér se stal liberecký pekař Stanislav Janíček, začínal u staré parní pece na učilišti a vypravoval se až na technologa v rakouských firmách. Nyní ve videích odhaluje tajemství pekařiny a probouzí v lidech zájem o svoje ř… Chlebový someliér z Třebíče odhaluje tajemství pekařiny. Začínal u parní pece26.března » Třebíčský deník Tváří projektu Chlebový someliér se stal liberecký pekař a třebíčský rodák Stanislav Janíček, začínal u staré parní pece na učilišti a vypravoval se až na technologa v rakouských firmách. Nyní ve videích odhaluje tajemství pekařiny a probouzí v lide… Zakrojit, přivonět, ochutnat. V Litomyšli se utkali nejlepší mladí pekaři Česka20.března » Orlický deník /FOTO, VIDEO/ Čerstvý chléb, celozrnné housky, vánočky s rozinkami nebo koláče s mangem. V Litomyšli se uskutečnil 26. ročník soutěže Pekař junior. Desítka nejlepších studentů pekařských škol z celé republiky se utkala v přípravě chlebů nebo tradičn… Vyberte si pro sebe ten správný chléb21.února » Tojesenzace.cz Máte rádi chléb, ale občas v obchodě nerozhodně tápete, který ze široké nabídky různých druhů vybrat? Přečtěte si o základním rozdělení The post Vyberte si pro sebe ten správný chléb first appeared on Tojesenzace.cz . Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde?15.ledna » Tojesenzace.cz V dnešní době, kdy si čím dál více lidí uvědomuje význam zdravého stravování, se výběr pečiva stává důležitou součástí nákupů. The post Celozrnné a vícezrnné pečivo – o co jde? first appeared on Tojesenzace.cz . |
|