15
nových článků - klikněte pro zobrazení

Jan Katina

Vztahuje se k

Jak poznat kvalitní slaninu a proč při smažení prská jen některá? Odborník vysvětluje i další zajímavosti

27.února » ČtiDoma.cz
Pokud nemusíte dodržovat dietní režim a máte dostatek pohybu, získáte v plátku slaniny slušnou porci energie z obsaženého sádla s... Životní styl zajímavost

Jak poznat kvalitní slaninu: Z jakého plemene prasat je nejlepší a proč při smažení prská jen některá?

14.listopadu » ČtiDoma.cz
Gastrotrendem posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také... Životní styl

Jak vybrat tu nejkvalitnější slaninu a co o ní musí prozradit výrobce?

12.května » Bydlet.cz
Gastrotrendem posledních let je stará dobrá slanina. Pokud nemusíte dodržovat dietní režim a máte dostatek pohybu, získáte v plátku slaniny slušnou porci energie z obsaženého sádla s optimálním poměrem lipidů (tuků).

Jak vybrat tu nejkvalitnější a nechutnější slaninu?

1.května » Tojesenzace.cz
„Gastrotrendem“ posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také korunují své

Slanina, která na pánvi prská, obsahuje moc vody

29.dubna » Vitalia.cz
[5 minut čtení] Proč slanina není špek? Jak je to s dusitany? Akademie kvality připravila společně s Janem Katinou z Českého svazu zpracovatelů masa odpovědi na otázky, které si coby zákazníci klademe o slanině. Víte, z čeho se slanina vyrábí? Podle…

Není slanina jako slanina. Z jakého plemene prasat je nejlepší a proč při smažení prská jen některá?

29.dubna » ČtiDoma.cz
Gastrotrendem posledních let je stará dobrá slanina. Nejenže se přidává do klasických slaných pokrmů, ale cukráři jí také... Životní styl

Zboží&Prodej 3/2020: Grilovací sezona se prodlužuje

19.března » Zboží a Prodej
Tuzemští spotřebitelé propadli grilování. Připravit si venku podle svých preferencí kousek masa, uzeniny, sýra nebo zeleniny je velmi lákavá záležitost. O to více, že grilovat lze nejen doma na zahradě, ale i na veřejných prostranstvích, která města…

Vepřové zdražuje a kvůli Číňanům ho je nedostatek: Konec řízků v Česku?!

9.prosince » Ahaonline.cz
Bude krkovička v masnách vzácná a příšerně drahá jako třeba langusta? Absurdní představa! Ale není zase tak od věci. Všechno vepřové nám totiž snědí Číňané. O těch se sice traduje, že jim na den stačí miska rýže, jenže to už je dávno pryč. Stejně ja…

Zboží&Prodej 11-12/2019: Trh s masem trápí mor prasat

28.listopadu » Zboží a Prodej
Globální trh s masem a uzeninami v poslední době hodně poznamenal africký mor prasat. Důsledkem je nedostatek vepřového a řada zemí řeší jeho import. To s sebou samozřejmě nese nutné zdražování, které ale tuzemský spotřebitel nechce akceptovat, přič…

Ceny jatečných prasat jsou nejvyšší za posledních 11 let. V obchodech zdražuje vepřové maso i uzeniny

1.listopadu » Český rozhlas
Prasata určená na porážku jsou nejdražší od roku 2008. Za kilo si chovatelé účtují přes 44 korun. Podle statistického úřadu tak ceny od začátku roku vzrostly téměř o čtvrtinu. Na vině je přetrvávající epidemie prasečího moru v Číně, která patří k ne…

Vepřové masivně zdraží? Řezníci promluvili o cenách i morové tragédii

17.září » Blesk.cz
Tučnější obnos si budou muset připravit Češi, kteří na Štědrý den zatouží místo kapra po vepřovém řízku. Epidemie afrického moru prasat v Číně se nelepší, což negativně ovlivňuje ceny vepřového masa po celém světě. Zdražení čeká i Česko, potvrdil Bl…

Tato informační stránka o Jan Katina zobrazuje poslední internetové články, ve kterých se výraz "Jan Katina" vyskytuje. Výsledný seznam není redigován.
© 2000-2024 ANNECA s.r.o., Klíšská 977/77, 400 01 Ústí nad Labem, Email: info@pravednes.cz, Twitter: @pravednes