Adam Podhola |
Vztahuje se k |
Jak neplýtvat jídlem během svátků, ale ani po nich? Je to snazší, než si myslíte23.prosince » Fresh iPrima Celá třetina Čechů vyhazuje jídlo a přiznává, že vyhazuje minimálně několikrát do měsíce i potraviny, které nebyly vůbec použity. Jak neplýtvat jídlem během svátků, ale ani po nich? Je to snazší, než si myslíte3.prosince » Fresh iPrima Celá třetina Čechů vyhazuje jídlo a přiznává, že vyhazuje minimálně několikrát do měsíce i potraviny, které nebyly vůbec použity. SLEDUJTE: Fokus Václava Moravce na téma „Moc jídla“3.září » ČT24 Hosté prvního poprázdninového dílu pořadu Fokus Václava Moravce diskutují o jídle. Zabývají se složením jídelníčku Čechů, zdravím potravin nebo tím, proč většina potravin končí v koši. Pozvání přijali chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potr… Rozhovor Britských listů 230. Kolik se v ČR zbytečně vyhodí potravin26.července » Britské listy Z 350 kilogramů zeleniny, která by se jinak vyhodila, uvařili Adama Podhola a jeho přátelé tisíc porcí zeleninového karí. Musíme skutečně vyhazovat potraviny? O tom mluví v tomto Rozhovoru Britských listů Bohumil Kartous s Adamem Podholou z organiza… Zachraň jídlo píše kuchařku o tom, jak neplýtvat a ušetřit10.května » ProtiŠedi.cz Domácnosti jsou zodpovědné za 53 % všech vyhozených potravin, přičemž nejčastěji končí v koši pečivo, ovoce, zelenina a maso. Proč to tak je? Spotřebitelé neumí správně skladovat, nakoupí toho víc, než je potřeba nebo jim chybí inspirace. Iniciativa… Zachraň jídlo píše kuchařku o tom, jak neplýtvat a ušetřit7.května » Kultura21.cz Domácnosti jsou zodpovědné za 53 % všech vyhozených potravin, přičemž nejčastěji končí v koši pečivo, ovoce, zelenina a maso. Proč to tak je? Spotřebitelé neumí správně skladovat, nakoupí toho víc, než je potřeba nebo jim chybí inspirace. Iniciativa… Zachraň jídlo píše kuchařku o tom, jak neplýtvat a ušetřit2.května » Tojesenzace.cz Domácnosti jsou zodpovědné za 53 % všech vyhozených potravin, přičemž nejčastěji končí v koši pečivo, ovoce, zelenina a maso. Proč |
|